HyperX Cloud 2 ile ses kasarken zorlanmak Konuyu başlatanrevanche Başlangıç Tarihi1

revanche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar hyperx cloud 2 kulaklık b450m s2h anakart var kulaklığın ses kartını anakartın girişine takıyorum ama  kulaklığın sesi beni tatmin etmedi yani ses kasarken zorlanıyorum bluetooth kulaklığım soundsurge 85 mesela onla bile daha rahat kasıyorum yapmam gereken ayar varmı acaba hyperx cloud 2 ilgli yardımcı olurmusunuz ses kasarken falan sesler çok net gelmiyor adamın nerede olduğu ses yüksek onda sıkıntı yok ama dediğim gibi örneğin ben middeyim adam lowerda biraz sesi zor duyuyorum yüksek olmasına rağmen tavsiyeniz nedir ayarı falan var mı Cloud 2'nin.
Not:7.1 kapalı çünkü 7.1 açınca zaten hiç kasılmıyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınızın ses kartı oldukça giriş seviyesi bir yongaya sahip. Bu yüzden 3.5mm JAK ile bağladığınızda normalde az ve yetersiz kalitede ses alabilirsiniz iyi bir kulaklık ile. Size tavsiyem USB ile bağlayın ürünü ve 7.1 ayarını kapatın. USB ile bağladığınızda kulaklığın kendi ses kartını kullanacağınız için daha iyi ses alabilirsiniz.

KS

revanche

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakartınızın ses kartı oldukça giriş seviyesi bir yongaya sahip. Bu yüzden 3.5mm JAK ile bağladığınızda normalde az ve yetersiz kalitede ses alabilirsiniz iyi bir kulaklık ile. Size tavsiyem USB ile bağlayın ürünü ve 7.1 ayarını kapatın. USB ile bağladığınızda kulaklığın kendi ses kartını kullanacağınız için daha iyi ses alabilirsiniz.

hocam zaten usb bağlı ve 7.1 kapalı ona rağmen böle o yüzden açtım konuyu yapabileceğim bir ayar yada başka bir şey varmı usb direk anakart bağlı zaten

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
USB ile bağlanan kulaklıklar anakart ses kartını kullanmazlar. Yani siz kulaklığın kendi ses kartını kullanıyorsunuz. 3.5mm JAK girişi ile bağlarsanız kulaklığı anakartın ses kartını kullanırsınız burada bir yanlışınız var.

Kulaklığın yazılımını kurun oradan ayarları bir kurcalayın. Kulaklığın yazılımını detaylıca bilmediğim için ne tür ayarlar sunuyor fikrim yok. O yüzden siz kurcalayın ve gerekirse SS olarak paylaşın bakayım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri