- Tepki
- 66
Gamakay indirimi + bu indirim çok iyi denk geldi. İkisini 1600 liraya aldımKonuyu görmemiştim baya iyi fırsat bu arada alıcaklar şu an başka mouse bakmasın derim
Oh mis hayırlı olsunGamakay indirimi + bu indirim çok iyi denk geldi. İkisini 1600 liraya aldım
TeşekkürlerOh mis hayırlı olsun
gamakay dediğiniz hangi ürün hocam link atma şansınız var mıGamakay indirimi + bu indirim çok iyi denk geldi. İkisini 1600 liraya aldım
alıcaksanız türkiye direkt posta seçin ve yellow switch önerimdirgamakay dediğiniz hangi ürün hocam link atma şansınız var mı
sarı switchte çok ses yapar mı hocam suan razer blackvidow v3 yeşil kullanıyorum bu kadar ses yapar mı ofiste kullanacağım çünkü[TRY2,220.55~2363.84] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürümtr-m.banggood.com
alıcaksanız türkiye direkt posta seçin ve yellow switch önerimdir
mouse ararken böyle birsey karsıma gelmes iyi hemen siparisi verdim
Red Switch ile aynı diyebilirim en sessizleri sarı switch zatensarı switchte çok ses yapar mı hocam suan razer blackvidow v3 yeşil kullanıyorum bu kadar ses yapar mı ofiste kullanacağım çünkü
siyah değilmiydi en sessiziRed Switch ile aynı diyebilirim en sessizleri sarı switch zaten
Hayır, sarı.siyah değilmiydi en sessizi
ben kullanıyorum prime fırsatlarından almıştım 450 mi 500 civarına iyi fiyat güzel mouse hafif şık
1300 liraydı bu fiyata düştü. Bu bütçeye max redragon var ama oda bunla kıyaslanabilecek düzeyde değil. Steelseries ve razer tarafında membran var onları saymıyorum bileSes olarak beyaz ve sarı azdır. Gamakay MK61 sarı kullanıyorum. Taş gibi. 1 seneden fazla oldu sanırım. 1000 TL ye daha iyisi yoktur.