DP kablosu ile monitörü kullan 165 HZ alırsınMerhabalar asus tuf vg27a model monitörüm var ama 165 hz. Şu an 144 hz veriyor. Onu aşırtma nasıl yapılır acaba ?
ASUS TUF VG27A modeli yazıyor kutusundaTam model nedir ? Monitör menüsünden ayarlanıyor olabilir veya kullandığınız kablo yüzünden de 144Hz alıyor olabilirsiniz.
Dp kablosunu taktım yine aynı. Monitörün içinden çıkan kablo ile denedim bir deDP kablosu ile monitörü kullan 165 HZ alırsın
Dediğim gibi monitör menüsüne bakın.ASUS TUF VG27A modeli yazıyor kutusunda
Dp kablosunu taktım yine aynı. Monitörün içinden çıkan kablo ile denedim bir de
Monitör osdsini açın arkadaki tuşdan , hız aşırtmaya gelin açın ayarı 165 yapın ok diyip çıkın.Merhabalar asus tuf vg27a model monitörüm var ama 165 hz. Şu an 144 hz veriyor. Onu aşırtma nasıl yapılır acaba ?
Böyle oldu teşekkür ederim. Bu hz'i sadece dp girişinde mi alabilirim acaba ? hdmi ile alamaz mıyım ?Monitör osdsini açın arkadaki tuşdan , hız aşırtmaya gelin açın ayarı 165 yapın ok diyip çıkın.
Sonra windowstan 165hze çekin
Böyle oldu teşekkür ederim. Bu hz'i sadece dp girişinde mi alabilirim acaba ? hdmi ile alamaz mıyım ?DP kablosu ile monitörü kullan 165 HZ alırsın
Hdmi 2.0 veya 2.1 ile alabilirsiniz sanırım ikisinden birisi olması lazım hocam.Böyle oldu teşekkür ederim. Bu hz'i sadece dp girişinde mi alabilirim acaba ? hdmi ile alamaz mıyım ?
Böyle oldu teşekkür ederim. Bu hz'i sadece dp girişinde mi alabilirim acaba ? hdmi ile alamaz mıyım ?
Teşekkür ederim. Zaten ölü piksel çıktı iade edeceğimHdmi 2.0 veya 2.1 ile alabilirsiniz sanırım ikisinden birisi olması lazım hocam.
Diğer modeller max 144 veriyor diye biliyorum