Yüksek performanslı bir termal sipariş verdim bakalım sonuç ne olacakEtken çok ; termal macun görevini yapmıyor olabilir, fanlar manuel ayarda düşük devirde dönüyor olabilir, işlemciye yük bindiren uygulama çalışıyor olabilir, bios güncellemen gerekebilir, Windowsa güncelleme gerekebilir, ihtimalleri deneye deneye çözülür bir yerde küçük bir ayrıntı vardır illaki.
Hayırlı olsun şimdiden.Soğutucu montaj yapılırken boşluk kalmadan iyi bir şekilde takılınca kolay kolay sorun çıkarmaz.Yüksek performanslı bir termal sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak
Bunu almayı düşünüyorum. Bilgilendirir misiniz pek bütçem yokHayırlı olsun şimdiden.Soğutucu montaj yapılırken boşluk kalmadan iyi bir şekilde takılınca kolay kolay sorun çıkarmaz.
i5 12400F çok fazla ısınan bir işlemci değil, kule tipi bir soğutucuyla rahatlıkla soğutabilirsiniz ancak tabii ki de hangi kule tipi soğutucu olduğunun da önemi var. Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz?i5 12400F ve Xigmatek kule tipi soğutucu aldım. Örnek veriyorum Valorant'a girdiğimde ısı
80-90 arası oluyor boştayken 35 derece. Bir anormallik var. Ne önerirsiniz.
Xigmatek apache plus fan kullanıyorum. Boşta işlemci 35-40 derecede çalışıyor valoranta girdiğim gibi ısı 80-90 arası oluyor fan sıfır işlevi5 12400F çok fazla ısınan bir işlemci değil, kule tipi bir soğutucuyla rahatlıkla soğutabilirsiniz ancak tabii ki de hangi kule tipi soğutucu olduğunun da önemi var. Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz?
Bu soğutucunun intel stok soğutucusundan çok farklı bir yanı yok. Yine de söylediğiniz değerlere göre ortalama 5 derece daha az olması gerekiyordu. Kule tipi bir soğutucu yeterli olur, daha fazla ödeyip sıvı soğutucu almanıza gerek yok (geleceğe yatırım olarak düşünüyorsanız tabii o başka bir durum).Xigmatek apache plus
Önereceğiniz fan var mı veya sıvı soğutma pc aldık adam akıllı oynayamıyorumBu soğutucunun intel stok soğutucusundan çok farklı bir yanı yok. Yine de söylediğiniz değerlere göre ortalama 5 derece daha az olması gerekiyordu. Kule tipi bir soğutucu yeterli olur, daha fazla ödeyip sıvı soğutucu almanıza gerek yok (geleceğe yatırım olarak düşünüyorsanız tabii o başka bir durum).
Kasanız hangisi ve bütçeniz alma
Bu soğutucunun intel stok soğutucusundan çok farklı bir yanı yok. Yine de söylediğiniz değerlere göre ortalama 5 derece daha az olması gerekiyordu. Kule tipi bir soğutucu yeterli olur, daha fazla ödeyip sıvı soğutucu almanıza gerek yok (geleceğe yatırım olarak düşünüyorsanız tabii o başka bir durum).
Kasanız hangisi ve bütçeniz nedir
Eğer kasanızı ve bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunalım.Önereceğiniz fan var mı veya sıvı soğutma pc aldık adam akıllı oynayamıyorum
Rtx 4060Eğer kasanızı ve bütçenizi söylerseniz ona göre öneride bulunalım.
Hangi kasayı kullanıyorsunuz (marka ve model)?Rtx 4060
16 gb ram
İ5 12400F işlemci
Bütçe 1500-2000
Thermaltake S200 Tg 650w BeyazHangi kasayı kullanıyorsunuz (marka ve model)?
Kule tipi soğutuculara 2k gibi paralar vermenize gerek yok. 2K ya iyi sıvı soğutucular var.Thermaltake S200 Tg 650w Beyaz