I5 12400f işlemci soğutucu önerisi

Gewon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhaba arkadaşlar i5 12400f işlemciye sahibim anakartım gigabyte b660 gaming x kasamda cooler master masterbox5 işlemcim için güzel bir soğutucu arıyorum önerebileceğiniz soğutucu var mıdır?

Bende böyle bir soğutucu buldum buna da bakabilir ve düşüncelerinizi bana söylerseniz sevinirim.

İyi forumlar.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İntel uyumluysa bence alabilirsiniz.

KS

Gewon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
919 TL ye sipariş vermiştim cevap gelmeyince soğutma olarak önerilerinizden performansı kötü müdür?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
919 TL ye sipariş vermiştim cevap gelmeyince soğutma olarak önerilerinizden performansı kötü müdür?
Ürün olarak kötü değil ama fiyat abartı performansına oranla abartı diyebilirim. Arctic Freezer 34 eSports DUO - 874 TL benzer fiyata bu ürün var mesela ki peformansı çok iyidir. Bende aynı ürünü kullanıyorum 5820K 140W TDP değerine sahip bir işlemciyle. İptal etmeyin isterseniz almışsınız uğraşmayın kötü ürün değil fiyattan bağımsız yorum yaparsam.

KS

Gewon

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ürün olarak kötü değil ama fiyat abartı performansına oranla abartı diyebilirim. Arctic Freezer 34 eSports DUO - 874 TL benzer fiyata bu ürün var mesela ki peformansı çok iyidir. Bende aynı ürünü kullanıyorum 5820K 140W TDP değerine sahip bir işlemciyle. İptal etmeyin isterseniz almışsınız uğraşmayın kötü ürün değil fiyattan bağımsız yorum yaparsam.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim son bir soru sormak isterim soğutucu yüksekliği 159mm olarak gözüküyor yanlış incelemediysem kasaya 167mm soğutucu sığabiyor masterbox5 e bu soğutucu sığar mı?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri