Çözüldü İ5 12600Kf Mi Ryzen 7 5800x Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Lunchx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
DDR4 B660 :

DDR5 B660 :

DDR4 Z690 :

Z690 DDR5 :

Hepsi güçlü ve başarılı anakartlar.
Hocam geç cevap için çok özür dilerim gigabyte yi alacağım o zaman nasip olur ise.

KS

Lunchx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
DDR4 B660 :

DDR5 B660 :

DDR4 Z690 :

Z690 DDR5 :

Hepsi güçlü ve başarılı anakartlar.
Ayrıca hocam Gigabyte de Wi-Fi var mı bir türlü anlayamadım anten olan larda var diyorlar ama 10 senelik eski PC de var dı anlamadım bir türlü.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hocam geç cevap için çok özür dilerim gigabyte yi alacağım o zaman nasip olur ise.
Dediğim gibi hepsi başarılı ve söylediğiniz bütçede Amazon.se sitesindeki ilk 5 sayfada karşıma çıkan iyi ürünler. Amazon sitesinin araması çok kötü o yüzden gözümden kaçan cihaz olmuş olabilir ama bu önerdiklerim üst seviye modellerdir. K serisi işlemci seçtiğiniz için bence ileriye yatırım olsun diye Z serisi anakart almakta fayda var.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ayrıca hocam Gigabyte de Wi-Fi var mı bir türlü anlayamadım anten olan larda var diyorlar ama 10 senelik eski PC de var dı anlamadım bir türlü.
Gigabyte Z690 Aorus Elite modelinde WiFi yok. Zaten arka panelinde dışarıya çıkıntılı altın sarısı veya chrome renginde 2 adet port yoksa WiFi olmadığını anlarsınız.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Peki hocam internete nasıl bağlanacağım ek bir bağlantı mı almam gerekiyor.
Özellikle oyun pingini çok etkiler Wi-Fi kullanmayın derim, ping kötüleşmesin diye kablolu internet kullanın. Yine de wi-fi lazım derseniz usb wi-fi aparatı alabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri