İ5-13600KF Nerden alabilirim ? Güvenilir

CptSpork

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
38
KS

Berkayayenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
DFS Bilgisiyar'ın kendi sitesinde daha ucuz ama Trendyoldan alırsan bir sorun yaşadığında daha az başın ağrır.

Teknobiyotik güvenilir mi ?

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İ5-13600KF Nerden alabilirim ? Güvenilir
Dfsbilgisayar Trendyol n11 Hepsiburada ve Amazon da satışı mevcut bir firma gördüğüm kadarıyla. İşlemci konusunda pek problem yaşanmıyor genelde ama problem yaşama %nizin az olmasını istiyorsanız, teknobiyotik veya itopya da fiyatlar uygun görünüyor.

KS

Berkayayenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Dfsbilgisayar Trendyol n11 Hepsiburada ve Amazon da satışı mevcut bir firma gördüğüm kadarıyla. İşlemci konusunda pek problem yaşanmıyor genelde ama problem yaşama %nizin az olmasını istiyorsanız, teknobiyotik veya itopya da fiyatlar uygun görünüyor.
Teknobiyotikten sipariş verdim 5 dakika önce. Sadece tek bir eksiğim kaldı anakart. Ama sanırım indirim bulamıcak gibiyim :D

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,440
Teknobiyotikten sipariş verdim 5 dakika önce. Sadece tek bir eksiğim kaldı anakart. Ama sanırım indirim bulamıcak gibiyim :D
bu indirimde

KS

Berkayayenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bütçe paylaşırsanız bakınırım müsait olunca. Hayırlı olsun işlemciniz.
Teşekkür ederim. Maksimum 6500 TL (DDR5) Anakart için ayırdım.

bu indirimde
Aslında indirimde değil. 5700'Lerde geziyor 2 haftadır. Sadece fiyat şişirme var Black Friday bugün herkes uyanık.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Daha fazla indirim gelir mi bilemedim ama fiyatı azıcık inmiş gösteriyor akakçe.
14+1 vrm güç (işlemci OC düşünüyorsanız önemlidir)

İndirim gelirse belki bütçenize uyabilir:
16+1+1 vrm güç

Bence anakart için indirim takip edin. (Bindirim yapmayacaklarının garantisini malesef veremiyorum :( )

Akşam 22:00 incehesap gaming gecesi var. Takip edin belki aradığınız ürün iyi bir indirime girerse alırsınız.

KS

Berkayayenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Daha fazla indirim gelir mi bilemedim ama fiyatı azıcık inmiş gösteriyor akakçe.

16+1+1 vrm güç

Bence anakart için indirim takip edin. (Bindirim yapmayacaklarının garantisini malesef veremiyorum :( )

Akşam 22:00 incehesap gaming gecesi var. Takip edin belki aradığınız ürün iyi bir indirime girerse alırsınız.
İlgin için teşekkürler. Bu Hafta Gaming Gecesi yok malesef.

16+1+1 vrm güç

ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI Intel Z690 Soket 1700 DDR5 6000MHz (OC) Anakart

6200TL Ye buldum hemen aldım. Akakçede göstermiyor bu fiyatı vatanda indirim var !

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri