İ5-13600KF Nerden alabilirim ? Güvenilir
Teknobiyotik güvenilir mi ?DFS Bilgisiyar'ın kendi sitesinde daha ucuz ama Trendyoldan alırsan bir sorun yaşadığında daha az başın ağrır.
![]()
Intel Core I5 13600kf 3.50ghz 24mb125w Lga1700 (GRAFİK KARTYOK,FANYOK) Box Kutulu Işlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Intel Core I5 13600kf 3.50ghz 24mb125w Lga1700 (GRAFİK KARTYOK,FANYOK) Box Kutulu Işlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dfsbilgisayar Trendyol n11 Hepsiburada ve Amazon da satışı mevcut bir firma gördüğüm kadarıyla. İşlemci konusunda pek problem yaşanmıyor genelde ama problem yaşama %nizin az olmasını istiyorsanız, teknobiyotik veya itopya da fiyatlar uygun görünüyor.İ5-13600KF Nerden alabilirim ? Güvenilir
GüvenilirTeknobiyotik güvenilir mi ?
Teknobiyotikten sipariş verdim 5 dakika önce. Sadece tek bir eksiğim kaldı anakart. Ama sanırım indirim bulamıcak gibiyimDfsbilgisayar Trendyol n11 Hepsiburada ve Amazon da satışı mevcut bir firma gördüğüm kadarıyla. İşlemci konusunda pek problem yaşanmıyor genelde ama problem yaşama %nizin az olmasını istiyorsanız, teknobiyotik veya itopya da fiyatlar uygun görünüyor.
Bütçe paylaşırsanız bakınırım müsait olunca. Hayırlı olsun işlemciniz.Teknobiyotikten sipariş verdim 5 dakika önce. Sadece tek bir eksiğim kaldı anakart. Ama sanırım indirim bulamıcak gibiyim![]()
bu indirimdeTeknobiyotikten sipariş verdim 5 dakika önce. Sadece tek bir eksiğim kaldı anakart. Ama sanırım indirim bulamıcak gibiyim![]()
Teşekkür ederim. Maksimum 6500 TL (DDR5) Anakart için ayırdım.Bütçe paylaşırsanız bakınırım müsait olunca. Hayırlı olsun işlemciniz.
Aslında indirimde değil. 5700'Lerde geziyor 2 haftadır. Sadece fiyat şişirme var Black Friday bugün herkes uyanık.bu indirimde
![]()
ASUS PRIME Z690-A 6000MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart
ASUS Prime serisi anakartlar, 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliştirildi. Sağlam güç tasarımına, kapsamlı soğutma çözümlerine ve akıllı ayar…www.gaming.gen.tr
Akakçede 6700 görünüyor diğer sitelerdeTeşekkür ederim. Maksimum 6500 TL (DDR5) Anakart için ayırdım.
Aslında indirimde değil. 5700'Lerde geziyor 2 haftadır. Sadece fiyat şişirme var Black Friday bugün herkes uyanık.
Dediğim gibi fiyat şişirme var. Bugün akın olacağını herkes biliyor. Umarım kimse bu tuzağa düşmezAkakçede 6700 görünüyor diğer sitelerde
İlgin için teşekkürler. Bu Hafta Gaming Gecesi yok malesef.Daha fazla indirim gelir mi bilemedim ama fiyatı azıcık inmiş gösteriyor akakçe.
14+1 vrm güç (işlemci OC düşünüyorsanız önemlidir)![]()
Asus Tuf Gaming Z690-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming Z690-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Tuf Gaming Z690-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İndirim gelirse belki bütçenize uyabilir:
16+1+1 vrm güç![]()
MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.699,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence anakart için indirim takip edin. (Bindirim yapmayacaklarının garantisini malesef veremiyorum)
Akşam 22:00 incehesap gaming gecesi var. Takip edin belki aradığınız ürün iyi bir indirime girerse alırsınız.
ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI Intel Z690 Soket 1700 DDR5 6000MHz (OC) AnakartDaha fazla indirim gelir mi bilemedim ama fiyatı azıcık inmiş gösteriyor akakçe.
14+1 vrm güç (işlemci OC düşünüyorsanız önemlidir)![]()
Asus Tuf Gaming Z690-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming Z690-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Tuf Gaming Z690-PLUS Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İndirim gelirse belki bütçenize uyabilir:
16+1+1 vrm güç![]()
MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Z690 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.699,12 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bence anakart için indirim takip edin. (Bindirim yapmayacaklarının garantisini malesef veremiyorum)
Akşam 22:00 incehesap gaming gecesi var. Takip edin belki aradığınız ürün iyi bir indirime girerse alırsınız.
evet güvenilir çoğu markanın yetkili ithalat firması intel core i5-13600KF gayet güzel tercih hayırlı olsunTeknobiyotik güvenilir mi ?