evet bende test yaptığımda 88 falan oldu (klima açıkken) z690 kullanıyorum ve soğutucu olarak corsair h100 varİlk önce Z serisi bir anakart ve gerçekten güçlü bir soğutucuya ihtiyacınız var. Aslında OC önermem. İşlemci zaten yeterince güçlü ve stok hâlde bile çok ısınıyor. OC yapıldığı taktirde soğuması çok zor olur.
O sıvı soğutmayla OC yapmayın , yetersiz kalır ve önermem.evet bende test yaptığımda 88 falan oldu (klima açıkken) z690 kullanıyorum ve soğutucu olarak corsair h100 var
Cinebench r23 testinde kac derece ve watt cekti islemci buna baktinizmi. OC sahsen önermez kimse zaten güçlü siz onu soğutmak icin minimum saglam bir 360 yada 420 sogutucuya gecmeniz gerekecekevet bende test yaptığımda 88 falan oldu (klima açıkken) z690 kullanıyorum ve soğutucu olarak corsair h100 var
88 gördü max ama dediğim gibi klima çalışken böyleydi (pc nin direkt üstüne vuruyor klima) biraz daha soğuk ortamda 85 falan olur diye düşünüyorum ama önermiyorsanız yapmayabilirim watt olarak bir şey görmedim maalesefCinebench r23 testinde kac derece ve watt cekti islemci buna baktinizmi. OC sahsen önermez kimse zaten güçlü siz onu soğutmak icin minimum saglam bir 360 yada 420 sogutucuya gecmeniz gerekecek
tamamdır hocam. sizce kaç dereceyi görürüm yaparsam?O sıvı soğutmayla OC yapmayın , yetersiz kalır ve önermem.
Bir derece belirtemem ama normal sınır dediğimiz 80 derecenin üstünü çok rahat görebilir.tamamdır hocam. sizce kaç dereceyi görürüm yaparsam?