Yardım İ9 11900F Isınma Sorunu

Orhan Yüzbaşı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Merhaba i9 11900f işlemcim var bütcem olmadığı için rampage deeplight 360 sıvı soğutma aldım ve stres testi yaptığımda 100 dereceyi görüyor 100 kalmıyor ama hep 90-100 arası gidiyor ben bu işlemciyi nasıl soğutabilirim öneriniz nelerdir teşekkür ederim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Eğer uzun zamandır termal macun yenilemesi yapmadıysanız bunu yapmak sıcaklığı düşürebilir. Onun dışında daha kaliteli , daha performanslı bir soğutucuya da geçilebilir. Kasanız nedir ?

KS

Orhan Yüzbaşı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Eğer uzun zamandır termal macun yenilemesi yapmadıysanız bunu yapmak sıcaklığı düşürebilir. Onun dışında daha kaliteli , daha performanslı bir soğutucuya da geçilebilir. Kasanız nedir ?
Kasam rampage ımposing pro ve 1ay oldu alalı termal macun daha 1 aylık cooler master mastergel v2 nano partüküllü kullanmıştım iyi olsun bidaha uğraşmiyim diye birde bişey sorucam sıvı metal yapsak sizce akarmı anakart soketine falan.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Kasam rampage ımposing pro ve 1ay oldu alalı termal macun daha 1 aylık cooler master mastergel v2 nano partüküllü kullanmıştım iyi olsun bidaha uğraşmiyim diye birde bişey sorucam sıvı metal yapsak sizce akarmı anakart soketine falan.
Sivi metal icin dikkatli olman lazim hangi soğutucuyu aldın soğutucunun altındaki plastiği söktün mu?

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Rampage deeplight 360 söküldü anlamadım
Hocam bütçe yok diyip 2300 liralık soğutucu mu aldın kule tipi bilindik bir marka ile çok daha mükemmel sonuçlar alabilirdin. Kendi şahsi fikrimdir bu söyleyeceğim şey ama insanlar sıvı soğutmayı her zaman daha iyi sanıyor hayır hocam marka ve kalite ye göre uzun kullanıma göre değişiyor emin ol kule tipi bir soğutucu hem daha az riskli hemde daha az masraf

KS

Orhan Yüzbaşı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Hocam bütçe yok diyip 2300 liralık soğutucu mu aldın kule tipi bilindik bir marka ile çok daha mükemmel sonuçlar alabilirdin. Kendi şahsi fikrimdir bu söyleyeceğim şey ama insanlar sıvı soğutmayı her zaman daha iyi sanıyor hayır hocam marka ve kalite ye göre uzun kullanıma göre değişiyor emin ol kule tipi bir soğutucu hem daha az riskli hemde daha az masraf
Teşekkürler önerebileceğiniz kule tipi varmıdır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri