Knka bütçen bu yani soğutur rahat olKnkm soğutur mu 13900k yı iş görür mü sıcaklık konusunda sorun yaşamamak için 420 bakıyordum ama mecbur 360 bakacağım artık
Knka bütçen bu yani soğutur rahat olKnkm soğutur mu 13900k yı iş görür mü sıcaklık konusunda sorun yaşamamak için 420 bakıyordum ama mecbur 360 bakacağım artık
9 taksit ile rahat ödeme açısından bu ürün nasıl senceKnka bütçen bu yani soğutur rahat ol
Rog Rhujin 2 sıklıkla ince hesap gaming gecesinde 8,5 k lara düşüyorHocam en iyisi o olduğu için doğal olarak 8 k yı gözden çıkmıştım 8 k dan fazla vermekte koyar insana biraz
Asus rog Helios
Güzel knka ama araştırmam lazım bunu tam bilmiyorum9 taksit ile rahat ödeme açısından bu ürün nasıl sence
MSI MPG CORELIQUID K360 V2 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MPG CORELIQUID K360 V2 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu ürün nasıl soğutur mu 13900k yi olmadı bunu alayım daha napalim![]()
NZXT Kraken X73 RL-KRX73-01 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT Kraken X73 RL-KRX73-01 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT Kraken X73 RL-KRX73-01 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 6.697,52 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ASUS ROG Strix LC 360 RGB White Edition 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu (90RC0072-M0UAY0) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Veya buBu ürün nasıl soğutur mu 13900k yi olmadı bunu alayım daha napalim
![]()
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Veya bu
![]()
MSI MEG CoreLiquid S360 IPS Ekran 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
S360 alınabilir de o fiyata H150İ daha iyi olurVeya bu
![]()
MSI MEG CoreLiquid S360 IPS Ekran 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hocam yok yok LCD ekran bakıyorum sonuçta bu pc yi bir sefer toplayacağım ve min 8 sene kullanacağım iyi güzel göze hoş gelen performanslı ve soğuk tutan bir ürün olsun istiyorum yoksa 4 bine de var 360mm msi a yonelecegim şimdilik ama aklım hep h150i LCD de olacakS360 alınabilir de o fiyata H150İ daha iyi olur
7.6K ya LCD ekran olarak bu varHocam yok yok LCD ekran bakıyorum sonuçta bu pc yi bir sefer toplayacağım ve min 8 sene kullanacağım iyi güzel göze hoş gelen performanslı ve soğuk tutan bir ürün olsun istiyorum yoksa 4 bine de var 360mm msi a yonelecegim şimdilik ama aklım hep h150i LCD de olacak
Hazirani bekleyeceğim bakalım stoğa gelir ve fiyat düşer eski haline inşallah çünkü daha ram ve kasa var alacağım bu üçü 20 bin lira hesaplamıştim bakalım nolur
evet şuan benim aklımdaki de bu başkan olmadı bunu alacağız mecbur iyi ürün en azından7.6K ya LCD ekran olarak bu var
![]()
Corsair iCUE H150i ELITE LCD XT RGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu (CW-9060075-WW)
Performansı termal kısıtlamaya kurban etmeyin. Güçlü, düşük gürültüye sahip pompa kafası, uyumlu CPU’ların her MHz değerinden faydalanmanızı sağlar.www.gaming.gen.tr
Reis kafam çok takıldı ya 360mm msi soğutur mu 13900k yı yoksa 420mm şart mıEvet knka o
360 yeterli olacaktırReis kafam çok takıldı ya 360mm msi soğutur mu 13900k yı yoksa 420mm şart mı
Şu ürün nasıl olmadı soğutur dersen bunu alırım dur yeni konu da açayım
dostum sorun sıkıntııs yok kulanıyoruz aktıf 13700k 260w cekerken bıle r23 testınde en yuksek cekırdek 95 derecelere falan cıktı yarı mesh jkasada ve kapaı bır alanda. 90 derece bıle olmasıcogu cekırdekolur da onlar da pompa sıkıntısı var diye biliyorum bundan dolayı aynı ürünün v2 modelini çıkardılar o da 10 bin lira araştırmak lazım
Oyunlarda msi meg 360 ile Max kaç derece görür 80 üstü çıksın istemiyorum açıkçası zaten sırf oyun için topluyorum anakart msi carbon z790gayet basarılı alabılırsınız https://www.akakce.com/islemci-sogu...-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1885010147.html
dostum sorun sıkıntııs yok kulanıyoruz aktıf 13700k 260w cekerken bıle r23 testınde en yuksek cekırdek 95 derecelere falan cıktı yarı mesh jkasada ve kapaı bır alanda. 900 derece bıle olmasıcogu cekırdek
bence rgb derdıız yoksa alınır .Oyunlarda msi meg 360 ile Max kaç derece görür 80 üstü çıksın istemiyorum açıkçası zaten sırf oyun için topluyorum anakart msi carbon z790
Güzel ikili olur i9 için
Sorun olmaz derseniz zamlanmadan msi meg 360 alayım bari
RGB olsa güzel olur ya o da 9 bin lirabence rgb derdıız yoksa alınır .
kampanyaları ınceleyın derım geri ödeme var
Geri Ödemenin Ötesinde | Anakart, PC Kasası, Sıvı Soğutma ve Güç Kaynağı .| MSI
Seçili MSI ürünlerini satın aldığınızda 2000 TL'ye varan para iadesi kazanın!tr.msi.com
ikisi farkı ürünler benım gordugum benım onerdıgımı alman daha mnatıklı olur. ıkı tane ısıga o kadar para verılmezRGB olsa güzel olur ya o da 9 bin lira
![]()
MSI MPG CORELIQUID K360 ARGB 2.4'' LCD Ekranlı 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG CORELIQUID K360 ARGB 2.4'' LCD Ekranlı 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MPG CORELIQUID K360 ARGB 2.4'' LCD Ekranlı 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Önerdiğiniz ürünün linkini paylaşır mısınız oyunlarda Max 80 derece üstünü göstermez heralde sırf oyun için kullanacağım işlemci ve soğutucu render ile işim yok ve ne kadar indirim veriyor sanırım 400 liraikisi farkı ürünler benım gordugum benım onerdıgımı alman daha mnatıklı olur. ıkı tane ısıga o kadar para verılmez