I9 14900K Için Sıvı Soğutma Önerisi

melihenesbakal2234

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba bir sıvı soğutma arıyoruz i9 14900K işlemci ile kullanılacak ve en iyisi hangisi ise onu almayı düşünüyoruz malum fazlasıyla ısınan bir işlemci.

ek nucleus AiO CR360 Lux D-RGB ve Lian Li galahad II Trinity performance​

Modellerinin iyi modeller olduğunu gördüm ancak bunlardan daha iyi modeller de var mı? 420mm bir model de satın alabiliriz önerileriniz varsa ancak 360 olması daha iyi olur çok fark etmeyecekse. Bütçe en fazla 8-9k verilebilir, sadece en üst düzey performansı istiyoruz işlemci serin çalışsın ve Cinebench R23 testinde olabilecek yüksek skoru versin istiyoruz. Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB modeline de baktım ancak galiba bahsettiğim 2 model de ondan iyi.

KS

melihenesbakal2234

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Markayı örnek olarak attım tabiki 420 MM her zaman için daha iyidir Kasanız 420 mm ile uyumlu ise hiç düşünmeden alın derim.
Asus helios hocam o zaman 420mm daha iyi bir tercih olur.
bu test videosunda baktım ve işlemci cinebench testinde 250w tüketimdeyken 79 derece gibi etkileyici sıcaklıklarda çalışıyor.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
237
Asus helios hocam o zaman 420mm daha iyi bir tercih olur.
bu test videosunda baktım ve işlemci 250w tüketimdeyken 79 derece gibi etkileyici sıcaklıklarda çalışıyor.
Asus da bu konuda iyidir kalitesinden ödün vermez. Test sonucu sistemden sisteme değişir aynı işlemci benim sistemde 85 derece sizin sistemde 88 derece verebilir ona birşey diyemem.

KS

melihenesbakal2234

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus da bu konuda iyidir kalitesinden ödün vermez. Test sonucu sistemden sisteme değişir aynı işlemci benim sistemde 85 derece sizin sistemde 88 derece verebilir ona birşey diyemem.
Test koşullarına ve ortama göre tabi ki değişiklik gösterebiliyor.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri