- Tepki
- 175
Id-Cooling Frostflow x 240 içinde soğutma sıvısı çıkıyor mu acaba ? İndirimi 1200 TL'ye kazandım da siparişi şuan verdim içinden çıkar mı ?
Direk radyatör içinde mi ?Soğutma sıvısı içindedir ekstra bir doldurma işlemi yapmıyorsunuz. Termal macun çıkmaktadır.
öyle bir extra secenek yok zaten hocam. tabikide icinde bulunuyorId-Cooling Frostflow x 240 içinde soğutma sıvısı çıkıyor mu acaba ? İndirimi 1200 TL'ye kazandım da siparişi şuan verdim içinden çıkar mı ?
evet siz sadece işlemciye montaj yapacaksınızDirek radyatör içinde mi ?
Evet sıvı içinde gelmektedir.Direk radyatör içinde mi ?
öyle bir extra secenek yok zaten hocam. tabikide icinde bulunuyor
evet siz sadece işlemciye montaj yapacaksınız
Tamam arkadaşlar çok sağolun. Montajını yaparım umarımEvet sıvı içinde gelmektedir.
indirimin sahibindensıvı soğutma videosu güzel günlerde kullanınTamam arkadaşlar çok sağolun. Montajını yaparım umarım
Biz burdayız hocam beraber el ele verir yaparızTamam arkadaşlar çok sağolun. Montajını yaparım umarım
Sıvı radyatörün içinde oluyor ekstra yapman gereken bir işlem yokId-Cooling Frostflow x 240 içinde soğutma sıvısı çıkıyor mu acaba ? İndirimi 1200 TL'ye kazandım da siparişi şuan verdim içinden çıkar mı ?
Bunu çekilişe katılmadan önce izledim faakt ben dik takmak zorundayım kasadan dolayıindirimin sahibindensıvı soğutma videosu güzel günlerde kullanın
O işlemci boyunu aşarPc hocasının yaptığı bu kampanyayı satın almak isterdim fakat herkesin oncelikleri var benimde monitor alan herkes icin cok avantajlı olduğunu düşünüyorum i7 12.nesil e kadar soğutur gibi
E kadar yazdım yani ondan öncekileri soğutur manasındaO işlemci boyunu aşar