Öneri İhtiyaçlarım Doğrultusunda Hangi Tableti Almalıyım?

Hangisini almalıyım?

• Samsung A9+

Kullanılan: 0 0.0%
  • Honor X9 Pad

Kullanılan: 1 33.3%
  • Samsung S9 FE

Kullanılan: 2 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    3

rohleder00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhaba. İkinci ekran olarak kullanmak ve dizi/film izlemek için bir tablet almayı düşünüyorum. Aklımda 3 model var ama hangisini almalıyım bilemiyorum. Aralarında fark da olan modeller fakat ihtiyacım doğrultusunda aradaki farkı ödemeye değer mi bilemedim.

1-Samsung A9+ (8GB RAM versiyon) (6500 TL)
Samsung telefonum olduğundan dolayı ve UI olarak sevdiğim için Samsung almaktan yanayım biraz. A9+ uygun fiyatıyla dikkatimi çekmişti ancak ekranının kötü gözüktüğüne dair şeyler de duydum.
2-Honor X9 Pad (8GB RAM versiyon) (7000 TL)
A9+'tan daha iyi ve gerçekten güzel de bir tablet. Ekranı, ses performansı güzel. Samsung'daki UI ve özelliklerinden mahrum (yapay zeka, 4 pencereye kadar bölünebilen ekran, Samsung DeX, Cihazlarım arası QuickShare), ayrıca hiç Honor bir ürün kullanmadım. Uzun vadede ne derece stabil güncellemeler alıyor, soru işareti?
3-Samsung S9 FE (6GB RAM versiyon) (12000 TL)
Her şeyiyle beğendiğim bir tablet üstelik kalemi de var ama fiyatı da neredeyse 2 katı.

Karşılaştırma görseli:
1729374446456.png

kratosreizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
tab s9 fe çözünürlük ve piksel yoğunluğu konusunda iyi ama ekran yenileme hızı 90 hz honor 120hz ama çözünürlük ve pikselleme düşük sadece ekran olarak kullanacaksan ben şahsen s9 fe yi tercih ederim en azından net ve güzel gözükür ama yüksek hz istiyorsan honor tercih edebilirsin

KS

rohleder00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
tab s9 fe çözünürlük ve piksel yoğunluğu konusunda iyi ama ekran yenileme hızı 90 hz honor 120hz ama çözünürlük ve pikselleme düşük sadece ekran olarak kullanacaksan ben şahsen s9 fe yi tercih ederim en azından net ve güzel gözükür ama yüksek hz istiyorsan honor tercih edebilirsin
İkisinin de ekranının yeterli güzellikte olduğunu düşünüyorum. Samsung'un kendi yazılımsal özellikleri için aradaki 5 bin TL farka değer mi değmez mi, bu aklımı kurcalıyor..

kratosreizz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
İkisinin de ekranının yeterli güzellikte olduğunu düşünüyorum. Samsung'un kendi yazılımsal özellikleri için aradaki 5 bin TL farka değer mi değmez mi, bu aklımı kurcalıyor..
yani samsung işlemci bazından da yüksek 5 bin tl edecek bi fark değil biliyorum normalde max 2 3 bin tl eder ama yinede 3ü arasından en mantıklı tab s9 fe gibi geliyor bana tableti alcağın zaman hemen değişmezsin diye düşünüyorum alcaksan güçlüyü al kafan rahat olsun
1729375687683.png

k4yra

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
bir çok samsung tablet kullandım yıllar geçse bile aynı performansta çalışıypr ve işlmecisi snapdragon.Tercihim s9 fe den olurdu

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
İşlemcisi Snapdragon olanı tercih edin her zaman iyidir.

KS

rohleder00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
İşlemcisi Snapdragon olanı tercih edin her zaman iyidir.
2 adet Snapdragon olan var, olmayan da daha üst model olan S serisi.

Bence S serisinden şaşma. Bende 10 senelik 2k Super Amoled ekrana sahip Tab S1 var, hala film, video vs izlemek için kullanıyorum :D
Kendi yazılımlarından ötürü Samsung almaya karar verdim ancak 2 kat fiyat farkı verecek kadar da bir ekstrası olduğunu düşünmediğimden A9+ tercih edeceğim gibi gözüküyor şu an..

bir çok samsung tablet kullandım yıllar geçse bile aynı performansta çalışıypr ve işlmecisi snapdragon.Tercihim s9 fe den olurdu
S9 Fe snapdragon değilmiş.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Günlük multimedya ve sosyal medya kullanımı için alıcaksanız model çok da fark etmez hertürlü işinizi görür.

gaminglaptopcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Kütahya doğumlu Uşak'ta oturan bir Denizli'li
Abi sen oyun da oynarsın bence bir tane de olsa o yüzden o Samsung s9 fan edition'ı al çünkü çözünürlük, parlaklık renk sayısı, ekran tazeleme, göz konforu gibi özellikleri ön planda tutulmuş yalnız birde ram kapasitesi pubg oynamayacaksan gayette yeterli olur merak etme. Depolamada yeter bu arada.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
219
12-13K dolaylarına çıktıktan sonra iPad 10. nesil gibi tabletlere bakmanız uzun ömürlülük, güçlü yazılım, güvenlik vb. gibi durumlardan dolayı daha iyi olur. Ancak yoğunluklu bir kullanımınızın olmayacağına göre A9+ almanızda yarar var.

KS

rohleder00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
12-13K dolaylarına çıktıktan sonra iPad 10. nesil gibi tabletlere bakmanız uzun ömürlülük, güçlü yazılım, güvenlik vb. gibi durumlardan dolayı daha iyi olur. Ancak yoğunluklu bir kullanımınızın olmayacağına göre A9+ almanızda yarar var.
Ben de böyle düşünerek A9+ sipariş ettim. Hayatımda çok yer edinirse aileden birine hediye edip daha sağlam bir şeye geçiş yaparım, deneyelim bakalım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri