Alınmaz cw var mı kontrol et sıcaklık değerlerine bak içi açıldımı diye sor garantisi devam ediyor mu diye sor fatura isteMerhabalar rx 6700xt alacağım ikinci el olarak 4500tlye alırken nelere dikkat etmeliyim yada kronik bi arızası varmı bu kartın yardımlarınızı bekliyorum
Cw nedir hocam biraz yabancıyım bu konuyaAlınmaz cw var mı kontrol et sıcaklık değerlerine bak içi açıldımı diye sor garantisi devam ediyor mu diye sor fatura iste
Coil whine yük altına girince tıslama gibi bi ses gelirCw nedir hocam biraz yabancıyım bu konuya
Valla 1 yıl garantisi var diyor ve faturasınında fotoğrafını attı pazarlık ile 4500tlye indi fiyat hakkındaki görüşünüz nedirFurMark ile sıcaklık testi yapın 75 derece altında ise ve sistem test esnasında kapanmaz ise kart sıkıntısızdır. Sonra dışına gözle bakın orada da bir şey yoksa kart temizse bence alınabilir.
Fiyat iyi yani denilecek bir şey yok. Siz yukarıda dediğim kriterlere dikkat edin.Valla 1 yıl garantisi var diyor ve faturasınında fotoğrafını attı pazarlık ile 4500tlye indi fiyat hakkındaki görüşünüz nedir
Bu arada ben testi kendi bilgisayarımda yapacağım 500w psu yeterli olurmu işlemci ryzen 5 5600gFiyat iyi yani denilecek bir şey yok. Siz yukarıda dediğim kriterlere dikkat edin.
Ikinci el kart alirken ici acilmis kart almayin. Servise gidip fani sogutma blogu vs degismis oluyor sonra satiyorlar sorun cikaracak diye bisey yok ama neden o.riske gireseniz. Ekran kartinin arka yuzunde 1 tane vidanin ustunde yapiskan oluyor eger o duruyorsa arkasi acilmamis demek. O yoksa acilmis demek.Merhabalar rx 6700xt alacağım ikinci el olarak 4500tlye 1 yıl garantili faturalı alırken nelere dikkat etmeliyim yada kronik bi arızası varmı bu kartın yardımlarınızı bekliyorum
500w Biraz riskli. Marka model yada PSU fotoğrafı var mı ? Yan tarafında detayları yazar.Bu arada ben testi kendi bilgisayarımda yapacağım 500w psu yeterli olurmu işlemci ryzen 5 5600g
500w Biraz riskli. Marka model yada PSU fotoğrafı var mı ? Yan tarafında detayları yazar.
En azından bana bi furmark testi yaptırırmı?Bu güç kaynağı bence bayağı riskli. Zaten kaliteli değil birde 500w ve 12v kanalından onu da vermiyor. Güç kaynağı değiştirmenizi öneririm.
İşte sorun orada zaten. Kart yük altına girdiği için tam güç çalışacak test esnasında kapanma riski var. Sorun olabilir bence.En azından bana bi furmark testi yaptırırmı?
Tamamdır internet kafede deniyeceğiz artık napalım teşekkürler yardımın içinİşte sorun orada zaten. Kart yük altına girdiği için tam güç çalışacak test esnasında kapanma riski var. Sorun olabilir bence.