8.000-10.000 TL İkinci Elden PC Toplama

İbrahim tnc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
İntel
Ekran Kartı
123
SELAMUN ALEYKÜM grupda yeniyim bir sorum var ikincş elden pc toplamak istiyorum acelem yok birde boykot hassasiyetim var ama bu alanda hangileri boykot fazla bilgim yok eger siz biliyorsanız lütfen bu konuda beni bilinçlendirin yanlış kişilerden parça almayayım intel olsun istiyorum ben oyun oynayan biri degilim ama yegenler gelince çokda oyundan uzak bir pc olmasın internette dolaşıp video izlebilecegim ama ekran kalitesi iyi olan bir sistem olsun istiyorum bana işlemci ve diger parçaları birbirine uygun olacak şekilde yazabilecek biri var mı sıfır olması şart olan parçalar varsa onu da belirtireniz sevinirim şimdiden teşekkürler

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
823
Ve Aleyküm Selam,
Tesadüf ki ben de yeğenlere PC topladım, belli bir yaş işte anlarsınız... Meraklılar, oyun vb...
2022 yılı için toplamaya çalışmıştım...
Açıkçası ikinci el parçalara pek sıcak yaklaşmıyorum. Tamamen karşı değilim.
Olur da, yakın akraba dışı, yükseltme için elden çıkarmak isteyenlerden uygun gelirse teknoloji olarak fayadalanabilirsiniz. veya forumlarda güvendiğimiz insanların elden çıkardıkarı sistemler vb...

Acelem yok demişsiniz, birikim yapma imkanı varsa bu şekilde yönelin düşündesindeyim.
Belirli bir limite eriştikten sonra gerek AMD gerek İNTEL tabanlı, giriş seviyesinde bir ekran kartı ile sistem oluşturalabilinir. Şu aşamada 10.000 TL ler seviyesi pek mümkün görülmüyor düşüncesindeyim. Türkiye bu durum ve fırsatçılar içindeyken....

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri