Çözüldü İkinci SSD'yi Takmak İçin Aparatlarını Nerede Bulacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Merhabalar,

ikinci SSD'yi anakarta takmak için gerekli bileşenlerden elimde sadece bir adet var fotoğrafta belirttim bunlardan bir set daha gerek ki ikinci SSD'yi de anakarta takabileyim.

Ekli dosyalar

• IMG_20220718_121320.jpg
    IMG_20220718_121320.jpg
    6 MB · Görüntüleme: 13
Moderatörün son düzenlenenleri:

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Merhabalar ikinci SSD'yi anakarta takmak için gerekli bileşenlerden elimde sadece bir adet var fotoğrafta belirttim bunlardan bir set daha gerek ki ikinci SSD'yi de anakarta takabileyim.
Yani o vidalar cok mu gerekli ? Baska vida deneyin olmadi yaninina alin 2. El dukkanlarindaki vidalardan denk gelen olur illaki

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Elinizde yoksa dedigim gibi bi bilgisayarciya veya 2. Elciye gidin uygun bi vida bulursunuz dert değil
öncelikle gaminggen'den ssd'yi gönderirken birde aparat göndermelerini istedim göndermezlerse sizin dediğiniz yhapacağım elimde vida yokmuş o tip varda kısa.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40

Yukarıdaki ürün işinizi görecektir.

Eğer set isterseniz aşağıdaki ürüne bakabilirsiniz.

Tamamdır Uğur hocam çok sağ olun, birde benim anakartta aldığım ARGB ürünün ledlerini hiç yakma durumum yok değil mi sürekli sönük kalacak? H610M-E - Se-214XT ARGB

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Tamamdır Uğur hocam çok sağ olun, birde benim anakartta aldığım ARGB ürünün ledlerini hiç yakma durumum yok değil mi sürekli sönük kalacak? H610M-E - Se-214XT ARGB
Anakartınızda ARGB LED soketi yok ve bu yüzden evet anakarta bağlayamazsınız bu vb. bir ARGB ürünü. Ancak RGB soketi var yani 12V RGB ürünleri bağlayabilirsiniz anakartınıza. Eğer ARGB ürünleri için bir alternatif arıyorsanız kumandalı ARGB kontrolcüleri alabilirsiniz.

KS

emir furkan dogan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
40
Anakartınızda ARGB LED soketi yok ve bu yüzden evet anakarta bağlayamazsınız bu vb. bir ARGB ürünü. Ancak RGB soketi var yani 12V RGB ürünleri bağlayabilirsiniz anakartınıza. Eğer ARGB ürünleri için bir alternatif arıyorsanız kumandalı ARGB kontrolcüleri alabilirsiniz.
Tamamdır hocam sadece LED özelliği varken kullanamamak biraz üzücü oldu neyse çok büyük problem değil kontrolcü almaya da gerek duymuyorum konu çözülmüştür Allah razı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri