- Tepki
- 40
Yani o vidalar cok mu gerekli ? Baska vida deneyin olmadi yaninina alin 2. El dukkanlarindaki vidalardan denk gelen olur illakiMerhabalar ikinci SSD'yi anakarta takmak için gerekli bileşenlerden elimde sadece bir adet var fotoğrafta belirttim bunlardan bir set daha gerek ki ikinci SSD'yi de anakarta takabileyim.
Gerekli değil tabii ki sağlıklı çalışsa yeterli olacaktır. Diğer vidalar biraz kalın.Yani o vidalar cok mu gerekli ? Baska vida deneyin olmadi yaninina alin 2. El dukkanlarindaki vidalardan denk gelen olur illaki
Elinizde yoksa dedigim gibi bi bilgisayarciya veya 2. Elciye gidin uygun bi vida bulursunuz dert değilGerekli değil tabii ki sağlıklı çalışsa yeterli olacaktır. Diğer vidalar biraz kalın.
öncelikle gaminggen'den ssd'yi gönderirken birde aparat göndermelerini istedim göndermezlerse sizin dediğiniz yhapacağım elimde vida yokmuş o tip varda kısa.Elinizde yoksa dedigim gibi bi bilgisayarciya veya 2. Elciye gidin uygun bi vida bulursunuz dert değil
urun.n11.com
Tamamdır Uğur hocam çok sağ olun, birde benim anakartta aldığım ARGB ürünün ledlerini hiç yakma durumum yok değil mi sürekli sönük kalacak? H610M-E - Se-214XT ARGBM2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti Fiyatları ve Özellikleri
M2 M.2 Nvme Ssd Montaj Vida Seti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Yukarıdaki ürün işinizi görecektir.
Eğer set isterseniz aşağıdaki ürüne bakabilirsiniz.
Anakartınızda ARGB LED soketi yok ve bu yüzden evet anakarta bağlayamazsınız bu vb. bir ARGB ürünü. Ancak RGB soketi var yani 12V RGB ürünleri bağlayabilirsiniz anakartınıza. Eğer ARGB ürünleri için bir alternatif arıyorsanız kumandalı ARGB kontrolcüleri alabilirsiniz.Tamamdır Uğur hocam çok sağ olun, birde benim anakartta aldığım ARGB ürünün ledlerini hiç yakma durumum yok değil mi sürekli sönük kalacak? H610M-E - Se-214XT ARGB
Tamamdır hocam sadece LED özelliği varken kullanamamak biraz üzücü oldu neyse çok büyük problem değil kontrolcü almaya da gerek duymuyorum konu çözülmüştür Allah razı olsun.Anakartınızda ARGB LED soketi yok ve bu yüzden evet anakarta bağlayamazsınız bu vb. bir ARGB ürünü. Ancak RGB soketi var yani 12V RGB ürünleri bağlayabilirsiniz anakartınıza. Eğer ARGB ürünleri için bir alternatif arıyorsanız kumandalı ARGB kontrolcüleri alabilirsiniz.