Hocam bizim okulda mı onuda bilmiyorum okulda da hiç görmedim tanışmak için yazmayı düşünüyorum instadan fakat nasıl ilk giriş mesajı yazacağımı bilmiyorum selam naber vs yazmak istemediğimdende size sorayım dedimÖnce yüz yüze tanış daha önce hiç tanımadığın birine ne mesajı yazacaksin ki
Kanka ya mrb ya da selam yazıp direkt konuya girmen daha iyi olabilir, hem kız seni takmazsa aynı okuldan falan sandım deyip kıvırırsın.Hocam bizim okulda mı onuda bilmiyorum okulda da hiç görmedim tanışmak için yazmayı düşünüyorum instadan fakat nasıl ilk giriş mesajı yazacağımı bilmiyorum selam naber vs yazmak istemediğimdende size sorayım dedim
Olabilir ,hocam bide kız arkadaşım şey dedi "Sana ilk mesaj olarak ne yazmamı isterdin" yaz bana yazılsa benim dikkatimi çekerdi dedi sizce yazılır mıKanka ya mrb ya da selam yazıp direkt konuya girmen daha iyi olabilir, hem kız seni takmazsa aynı okuldan falan sandım deyip kıvırırsın.
Tertip naber yaz (!) Valla bilmiyorum hocam deneyin işte uyuşmazsa zaten kıvırırsın lafı.Olabilir ,hocam bide kız arkadaşım şey dedi "Sana ilk mesaj olarak ne yazmamı isterdin" yaz bana yazılsa benim dikkatimi çekerdi dedi sizce yazılır mı
Sana yazarak yeni hayatıma başladığımı hissediyorum. Nasılsın? (!) benim manitada ise yaramıştıMerhaba arkadaşlar insadan bi kız buldum aynı okuldayız sanırım ama hiç görmedim ve konuşmadım yarın yazmayı düşünüyorum sizce ilk mesaj olarak ne yazmalıyım.
Aksgajxhajdhdn onu yazdığı an engeller kankaSana yazarak yeni hayatıma başladığımı hissediyorum. Nasılsın? (!) benim manitada ise yaramıştı
Yok yüz yüze konuşmuştuk biz sonradan ilk mesajım oyduAksgajxhajdhdn onu yazdığı an engeller kanka
Kız arkadaşın başka kıza nasıl yaklaşman gerektiğini mı söyledi ben mi yanlış anlıyorumOlabilir ,hocam bide kız arkadaşım şey dedi "Sana ilk mesaj olarak ne yazmamı isterdin" yaz bana yazılsa benim dikkatimi çekerdi dedi sizce yazılır mı
Öyle oldu kız arkadaşım dediysemde okuldan bi kız yani çok yakın değilizKız arkadaşın başka kıza nasıl yaklaşman gerektiğini mı söyledi ben mi yanlış anlıyorum
Heh şimdi olduÖyle oldu kız arkadaşım dediysemde okuldan bi kız yani çok yakın değiliz
limon atMerhaba arkadaşlar insadan bi kız buldum aynı okuldayız sanırım ama hiç görmedim ve konuşmadım yarın yazmayı düşünüyorum sizce ilk mesaj olarak ne yazmalıyım.
ya okulla ilgili bir şey bulup yaz ya da hikaye attı mı hikayesinden yürü hikayeden yürümek kessin tutar tabii o da sana karşı ilgiliyse seni daha önce görüp beğenmişse kessin döner ha ilk defa ise profiline bakar sonra ya yazar ya yazmaz kankaMerhaba arkadaşlar insadan bi kız buldum aynı okuldayız sanırım ama hiç görmedim ve konuşmadım yarın yazmayı düşünüyorum sizce ilk mesaj olarak ne yazmalıyım.
Gören de İngiliz prensi arıyorlar sanacakya okulla ilgili bir şey bulup yaz ya da hikaye attı mı hikayesinden yürü hikayeden yürümek kessin tutar tabii o da sana karşı ilgiliyse seni daha önce görüp beğenmişse kessin döner ha ilk defa ise profiline bakar sonra ya yazar ya yazmaz kanka