İlk Mesaj Ne Yazılır

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Merhaba arkadaşlar insadan bi kız buldum aynı okuldayız sanırım ama hiç görmedim ve konuşmadım yarın yazmayı düşünüyorum sizce ilk mesaj olarak ne yazmalıyım.

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Önce yüz yüze tanış daha önce hiç tanımadığın birine ne mesajı yazacaksin ki
Hocam bizim okulda mı onuda bilmiyorum okulda da hiç görmedim tanışmak için yazmayı düşünüyorum instadan fakat nasıl ilk giriş mesajı yazacağımı bilmiyorum selam naber vs yazmak istemediğimdende size sorayım dedim

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Hocam bizim okulda mı onuda bilmiyorum okulda da hiç görmedim tanışmak için yazmayı düşünüyorum instadan fakat nasıl ilk giriş mesajı yazacağımı bilmiyorum selam naber vs yazmak istemediğimdende size sorayım dedim
Kanka ya mrb ya da selam yazıp direkt konuya girmen daha iyi olabilir, hem kız seni takmazsa aynı okuldan falan sandım deyip kıvırırsın.

KS

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
Kanka ya mrb ya da selam yazıp direkt konuya girmen daha iyi olabilir, hem kız seni takmazsa aynı okuldan falan sandım deyip kıvırırsın.
Olabilir ,hocam bide kız arkadaşım şey dedi "Sana ilk mesaj olarak ne yazmamı isterdin" yaz bana yazılsa benim dikkatimi çekerdi dedi sizce yazılır mı

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Olabilir ,hocam bide kız arkadaşım şey dedi "Sana ilk mesaj olarak ne yazmamı isterdin" yaz bana yazılsa benim dikkatimi çekerdi dedi sizce yazılır mı
Tertip naber yaz (!) Valla bilmiyorum hocam deneyin işte uyuşmazsa zaten kıvırırsın lafı.

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Story atmasını bekle. Senin de ilgilendiğin bir aktivite ile uğraşıyorken atarsa hele, kaçma ihtimali çok düşük. Tabi bir de ilk tipine bakar, tanımıyor etmiyor sonuçta. Tipin ortalama üstüyse şansın olur. Manitası yoksa geçerli tabi tüm bunlar

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Biz senle aynı okuldamıyız diye sor sohbet başlat.

gemini

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
Merhaba arkadaşlar insadan bi kız buldum aynı okuldayız sanırım ama hiç görmedim ve konuşmadım yarın yazmayı düşünüyorum sizce ilk mesaj olarak ne yazmalıyım.
ya okulla ilgili bir şey bulup yaz ya da hikaye attı mı hikayesinden yürü hikayeden yürümek kessin tutar tabii o da sana karşı ilgiliyse seni daha önce görüp beğenmişse kessin döner ha ilk defa ise profiline bakar sonra ya yazar ya yazmaz kanka

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
ya okulla ilgili bir şey bulup yaz ya da hikaye attı mı hikayesinden yürü hikayeden yürümek kessin tutar tabii o da sana karşı ilgiliyse seni daha önce görüp beğenmişse kessin döner ha ilk defa ise profiline bakar sonra ya yazar ya yazmaz kanka
Gören de İngiliz prensi arıyorlar sanacak :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri