- Konu Sahibi
Ben iş yerime teklifte bulundum, sizin değil benim bankaya yatırın diye kabul etmediler. Anca beni uğraştırıyorlar ordan al oraya ver![]()
Bizim hepsi tek banka problem değilde
Ben iş yerime teklifte bulundum, sizin değil benim bankaya yatırın diye kabul etmediler. Anca beni uğraştırıyorlar ordan al oraya ver![]()
Ben anlaşamadım farklı malesef hocamBizim hepsi tek banka problem değildeeskiden bu limitlere sıfır araba alınıyordu
![]()
Ben 4gb ram ile memtest 86 da 10 saatten fazla beklemiştim.Bu akşam 3 saat süren memtest86 testindede ramlarde her hangi bir probleme rastlanmadı. Sanırım yazılımsal bir sıkıntıdan oluyor. Yarın akşamda işlemciyi test ediyim hazır yolu almışken.
Ekli dosyayı görüntüle 4642
Ekli dosyayı görüntüle 4643
Valla hocam 3 saat 4 dakika sürdü. Belki başka parametrelerde etkiliyordur.Ben 4gb ram ile memtest 86 da 10 saatten fazla beklemiştim.
Yeni bir seri oldu wattman's diarySon güncelleme yapılanlar radeon boost ve radon chill kapatıldı. İşlemci coreboost kapatıldı. 3 gündür watmann hatası almıyorum..
Yeni bir seri oldu wattman's diary![]()
Elinize sağlık hocam sıkmayın canınızı rx580 konusunda yalnız değilsiniz genlerinde var gibi bildiğim kadarıyla, umarım tekrarlamazHocam çok takıntılıyım böyle konularda , neden ben neden ben diye kafamı kurcalar uyuyamam.![]()
Foruma uğrayan yada aynı problemi yaşayan arkadaşlara bir fikir olur diye güncelliyorum.
Elinize sağlık hocam sıkmayın canınızı rx580 konusunda yalnız değilsiniz genlerinde var gibi bildiğim kadarıyla, umarım tekrarlamaz
Ben iki tane amd ekran kartına sahip oldum Rx 470 ve 570 olmak üzere neyse Watmann hatası hiç almadım ama sistemler stabil değildi.
Aman hocam bu sandalyeye de benzemez alternatifi de yokTekrarlamasın![]()
Ekran kartı maliyetiyle uğraşamam şuan , dayanamam o sinirle alırım sonra.
Yazılım işini aptala öğretir gibi basitleştirmeleri lazım bende amd yazılımı ne işe yarar hala bilmem nividia en azından zamanında drivee güncellmesi yapıp kendisi kuruyordu. Geçmiş olsun temiz kurulum yapıp bulaşma kral o işlere.Hocam bende hiç almamıştım. Dedim şu radeonun nimetlerinden bende yararlanıyım. Radeon boost , fsr falan filan , ne olduysa radeon kurduktan sonra almaya başladım. Şimdik problem yok kapadım hepsini..