İn put lag

Alfabiski

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistem: amd 5600x işlemci, ana kart b550 tomahawk msi, ekran kartı geforce 1060, ram 3600mhx ballistix x2 8gb, dark guardan pro kasa, 240 mm sıvı soğutucu, mp510 corsair m2 ssd. Oynadığım tek bir oyun var valorant fakat mouse ana kartın bütün usb girişlerine taktığım zaman fark etmeksizin mousede input lag var inanılmaz bir gecilme sens yükseğe alsan bile sanki düşük dpi ggibi. Bios güncel, tüm driverlar güncel. Mouse razer deathadder v2 mini. Farklı 4 mouse denedim hepsinde aynı sorun. Monitörüm 165 herz tn 1 ms. Farklı 3 monitör denedim. Dp kablosu denedim. Yardım eder misiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorunu net olarak anlamak için soruyorum, lag yani gecikme yada anlık takılma hissi monitörde mi mouse ürününde mi? Çözüm önerim hangisi ise ona göre değişecek çünkü. Anladığım kadarı ile monitörde sorun var çünkü bir sürü mouse ürünü denemişsiniz hepsinde aynı sonucu almazdınız mouse olsaydı. Farklı bir monitör ile deneme şansınız varsa deneyin derim.

NOT : Bazı kişiler bilmediğinden monitörün Hertz ve MS yani gecikme hızını monitörün ayarlarında en hızlı ayara almayı bilmezler. Eğer sizde kurcalamadıysanız monitörünüzün ayarlarını en hızlı olacak ayara almayı deneyin. Hertz ayarını Windows üzerinden de en hızlı ayara alın. Eğer monitör ayarları ve Windows en hızlı ayarda ama sorun devam ediyorsa birde farklı Hertz ayarları ile deneyin sistemi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Aynı şeyi tekrar yazmışsınız son yazdıklarımı okuyup deneyip ona göre bilgi verirseniz daha sağlıklı bir iletişim kurabiliriz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri