İncehesap üzerinden MSI MAG X670E TOMAHAWK Anakart Satın aldım. Arkadaşlar hayatımda yaşadığım en lanet teknik servis. Ürünü 14 günlük iade kapsamında geri gönderdim iade değişim onaylanmadı. Kısacası dolandırıldım. Tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. Aynı durumu yaşayanlar varsa benimle iletişime geçebilir şikayetvar'da binlerce insan her gün bu durumu yaşıyor whatsapp grubu yapalım ve sesimizi duyuralım. Paranın hükmü, önemi yok. Bizden sonra gelecek insanların dolandırılmaması için bir adım atalım.
Bana yaptıklarının aynısını tüm kullanıcılara yapmaya başlamışlar alttaki arkadaşla şikayetlerimiz tamamen aynıdır!!!
Mağdur olanlar buyursun, toplanalım, insanlara bu mağduriyeti yaşatmalarını engelleyelim.
Bana yaptıklarının aynısını tüm kullanıcılara yapmaya başlamışlar alttaki arkadaşla şikayetlerimiz tamamen aynıdır!!!
Join the İncehesap mağdurları Discord Server!
Check out the İncehesap mağdurları community on Discord - hang out with 1 other members and enjoy free voice and text chat.
discord.gg
İncehesap Mağduriyeti Ve İlgisizliği
İncehesap için yazılan 'İncehesap Mağduriyeti Ve İlgisizliği' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İncehesap hakkında şikayet yazmak için tıklayın!
www.sikayetvar.com
İncehesap Anakartı Bozduğumu İddia Ederek Garanti Dışı Bıraktılar
İncehesap için yazılan 'İncehesap Anakartı Bozduğumu İddia Ederek Garanti Dışı Bıraktılar' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da İncehesap hakkında şik...
www.sikayetvar.com
Son düzenleme: