- Tepki
- 37
İNCEHESAP üzerinden ASUS monitör aldım 05.06.2025 tarihinde elime ulaştı testlerini gerçekleştirirken ekranın ortasında 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm İNCEHESAP arıyıp ürünün ayıplı olduğunu ölü piksel çıktığını bildirdim değişim talep ettiğimi bildirdim bana kargo numarası verip servise davet edildi 5 haziran arife olduğundan hemen gönderemedim 10 haziran ürünü verdikleri kargo no ile gönderdim 19 haziranda ürünümün işlemleri bittiğini ve bana kargolandıgını öğrendim İNCEHESAP servis kayıtlarına baktığımda distribütörde arıza bulunamadı yazıyordu 24 haziranda gönderdiğim ürün aynı şekilde bana geri geldi değişim yapılmamış içinde kağıt koymuşlar SMS INFOCOMM işlem açıklaması yazmış "üründe 1 adet ölü piksel görülmüştür 1 adet olduğu için normal olarak gorunmekte bu yuzden işlem yapılmamıştır 3 ten fazla olursa değişim yaptıklarını" yazan bir kağıt 25 günden beridir monitörsüz mağdurum hiçbir işlem yapılmamış İNCEHESABI aradım monitörün hıcbır ıslem yapılmadan bana geri gönderiliğini söyledim bana SMS INFOCOMM yetkili servisi ile görüşmemi söylediler SMS INFOCOMM aradığımda biz aracıyız asus yetkılı servısını arıyın diyorlar asus yetkılı servısını arıyorum bız satıcıyı bılgılendırıyoruz ıncehesabın size bu urunu satarken bılgı vermesi gerekıyordu dıyor bana oyle bılgı veren yada monıtoru satın alırken herhangı bır yazı yoktu 3 ten fazla olu pıksel olmassa LCD panellerde değişim yoktur diyor satıcınız satın alırken size bilgi vermesi gerekiyordu bana bu ürünü İNCEHESAP sattı bu durumda ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz resımlerde yesıl gorunen sey olu pıksel servısten gelen fısıde resımlere eklıyorum
1 gun bıle kullanmadıgım üretici hatalı olu pıksellı monıtorumun benden kullanılmasını beklenıyor yazıklar olsun 11 bın lıram cope gıttı kımse yardımcı olmuyor topu bırıbıne atıyor aldıgım monıtor assagıda
www.incehesap.com
1 gun bıle kullanmadıgım üretici hatalı olu pıksellı monıtorumun benden kullanılmasını beklenıyor yazıklar olsun 11 bın lıram cope gıttı kımse yardımcı olmuyor topu bırıbıne atıyor aldıgım monıtor assagıda

ASUS ROG Strix XG27ACS 27'' 180Hz 1ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!