Dolar yükselmeye devam ediyor acele etmeyin..
Enes2103' Alıntı:ugur.gozaydin' Alıntı:Ben ASUS alırdım marka takıntım var. 20 milyon tul ömrü mekanik olmayan bir klavye için güzel değer. Buda cazip geldi artı olarak sıvı dökülmesine karşı azda olsa dayanıklı özel sıvı boşaltımı kanalları var. Ben ASUS seçerdim tekrardan söylüyeyim.Hangisini alırsanız size kalmış ben neden ne seçerdim söyledim.
İşlemci sıcaklığı 70 derece yüksek ama öyle aşırı değil 80 dereceye yaklaşmasa yeter. 75 diyorsunuz biraz yüksek evet. Macun yeni mi, soğutucu nedir?
Soğutucu amd stock fan bu arada macun sıkıldı mı bilmiyorum.
Mouse olarak
Rampage Strike SMX-R14
Rampage Shine SMX-R15 158TL
Rampage SMX-R51
Rampage SMX-R50 HOWL
Gamepower Phoenix
Gamepower Ursa
Gamepower Bane
Bloody A9081
bunlardan birimi yoksa Asus mu veya asustan sonra hangisini seçersiniz? Asusla aralarında fazla fark var mı? Fiyata göre kıyaslarsak
EmrahWeb' Alıntı:Dolar yükselmeye devam ediyor acele etmeyin..
Enes2103' Alıntı:Mouse olarak [font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Rampage Shine SMX-R15 düşünüyorum, peki bu mouse ile Rampage SMX-R50 HOWL ve Rampage SMX-R51 arasındaki farklar nedir?[/font]
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Klavyede Rampage i neden sona attınız? Benim en sevdiğim oydu ve onu almayı düşünüyorum. Onun üstündekilerin ekstra ne özelliği var?[/font]
[font=AvenirNextLTPro, Helvetica, sans-serif]Birde bende Rampage 550 RGB PSU var. Rampage klavye mouse alsam onunla senkronizeli çalıştırabilir miyim?[/font]
Enes2103' Alıntı:Eğer 10 milyon az değilse ben Rampage klavye almayı düşünüyorum hem zaten ASUS hepsiburada vb. yerlerde hep pahalı bi tek Gameekstra da ucuz o siteye de ben ısınamadım. Mouse olarak sizi daha fazla uğraştırmak istemiyorum ama soruma tam cevap vermemişsiniz R15 ile R51 arasında peki ne farklar var?
O ikisinden birini almayı düşünüyorum.
Enes2103' Alıntı:Rampage SMX-R51 + [size=small]Rampage Rapıdo Plus Semi Mechanical ikisini 314TL ye aldım. Herşey için teşekkür ederim.[/size]
[size=small]İşlemci için ekstra işlemci fanı almam gerekir mi? anlatmıştım bazı oyunlarda 70-75 derecey çıkıyor[/size]
Enes2103' Alıntı:Nasıl anlayacağım termal macunu? Hem 2 günlük PC nin nasıl termal macunu bitmiş azalmış olabilir ki?
3 günlük PC şuan üzerine konuştuğumuz bu konunun PC 'mi diye sordum. Macun vs. sürülür onda bir sorun yok. BIOS işinde bir karışıklık yok sadece işlemci Voltajını bir ufak düşürüp performans kaybı olmadan sıcaklığı düşürmek için bir dizi test yapacağız. Sonra performans düşmeden sıcaklığı düşürdüğümüzde o ayarda bırakacağız ama test filan biraz uğraştırıcı 3-4 defa BIOS ve Windows üzerine gel git olacak ondan dolayı. Akşam iftardan sonra ben size detayları yazarım bakarız bana Facebook üzerinden ulaşın oradan daha hızlı hallederiz.Enes2103' Alıntı:Sistem yeni mi derken? Yeni işte 3 günlük eğer onu soruyorsan, kendileri termal macun koymamıi olabilir mi , ama termal macun da olmazsa bu kadar ısınması normal mi? Bios işine ben varım, bir sorun çıkarmazsa tabi.
100-200TL lik soğutucuda alabilirim
ugur.gozaydin' Alıntı:Enes2103' Alıntı:Dört dörtlük bi sistem bunu almak için sınırları zorlayacağım gerçekten Allah razı olsun kasa başka seçenek olur mu?
Bütçe fazla armasın diye bu kasayı seçtim performans ve soğutması iyidir ama illede değişsin derseniz önerim 130 TL daha koyun https://www.sinerji.gen.tr/fsp-cmt510-rgb-usb-30-mid-tower-kasa-pmu412404 bu kasayı alın 4 RGB fan sıvı soğutma desteği temperli cam vs. vs. FSP markasnın en iyilerinden ve çok tutulan bir kasadır.