Eğer HDD istiyorsanız Hdd olarak aşağıdaki tercih edilebilir ben hepsiburada'dan aldım.Arkadaşlar bı kaç değişikle aldım şimdi bana eksik olanlar harf disk ve sogutucumu oluyor bu arada 32 gb ram var
uygun bir sogtutcu alsam skınıtı olurmu yoksa dedinimi alayımSoğutucu olmadan da kullanılabilir ama olsa güzel olur. SE 214XT öneririm. Hayırlı olsun.
dediğini al tam bir f/p ürünuygun bir sogtutcu alsam skınıtı olurmu yoksa dedinimi alayım
şimdi ilerdeki zamanlarda ince hesaptan pc şipariş ettik saglam gelir degilmiEğer HDD istiyorsanız Hdd olarak aşağıdaki tercih edilebilir ben hepsiburada'dan aldım.
![]()
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci çok ısınan bir işlemci değil ama eğer bütçe belirtebilirseniz öneri yapabilirim.
tek bi fanı var neye takıcamdediğini al tam bir f/p ürün
İnce hesap sağlam gönderir sonrası kargo şirketini sorunu almadan önce kutunun etrafına bakın öyle alın açarken de video çekin.şimdi ilerdeki zamanlarda ince hesaptan pc şipariş ettik saglam gelir degilmi
akçaçe daha ucuz fiyat bulabilrmiyizMerhaba öncelik depolama olsun 500GB ile hem windows hem de depolama gitmez.
Toshiba P300 de orada satışta onu da alabilrsiniz bitmediyse
10 TL fazla var ama bir bakın pazarama ile nays anlaşması devam ediyorsa daha ucuza alma ihtimaliniz olabilirakçaçe daha ucuz fiyat bulabilrmiyiz
dedinizi aldım10 TL fazla var ama bir bakın pazarama ile nays anlaşması devam ediyorsa daha ucuza alma ihtimaliniz olabilir
takılması çok kolaymı
Psu dan güç kablosunu bağlayıp sata kablosunu anakartta ki sata girişine takıyorsunuz, bilgisyarda ki en kolay iş Hdd takmakdedinizi aldım
Psu dan güç kablosunu bağlayıp sata kablosunu anakartta ki sata girişine takıyorsunuz, bilgisyarda ki en kolay iş Hdd takmaksadece söket yönü doğru olsun L gibi görüntüyü sökete aynı şeklide çıt diye takıyorsunuzharddisk siparişte kabloları geliyormu yoksa bizmi alıyoruz
bu kabloları kensi yolluyor degilmiPsu dan güç kablosunu bağlayıp sata kablosunu anakartta ki sata girişine takıyorsunuz, bilgisyarda ki en kolay iş Hdd takmaksadece söket yönü doğru olsun L gibi görüntüyü sökete aynı şeklide çıt diye takıyorsunuz
![]()
Yolluyor diye biliyorum. Anakart kutusunun içinde olabiliyor.bu kabloları kensi yolluyor degilmi
sata güç kablosu zaten güç kaynağıyla geliyor anakart için olan sata veri kablosu anakart sıfırsa kutudan geliyor zaten HDD seçenekli almadığınız için çıkarmadan kutuda gelmeli, gelmiyorsa HDD alınca çıkıyor mu hiç bilmiyorum ama kendilerine mail atın sipariş kısmında hdd üstünden kablo geliyor mu , gelmiyorsa bir kablo gönderirler mi diye? Zaten ucuz ve kolay bulunan bir kablo acil olmadığı için rahat bulursunuz.bu kabloları kensi yolluyor degilmi