İncehesap'tan RTX 3070 Bu Sistemi Aldım Eksik Ne Kaldı?

sefer3808

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selamlar,

Bir kaç değişikle aldım şimdi bana eksik olanlar harf disk ve sogutucu mu oluyor? Bu arada 32 gb ram var.

1679081744330.png

Moderatörün son düzenlenenleri:

dexmete

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
105
M2 ssd depolama zaten mevcut sistemde. Ekstra bi depolamaya ihtiyacınız varsa alabilirsiniz. Aksi halde sistemde zaten 500 gb depolama mevcut

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Arkadaşlar bı kaç değişikle aldım şimdi bana eksik olanlar harf disk ve sogutucumu oluyor bu arada 32 gb ram var
Eğer HDD istiyorsanız Hdd olarak aşağıdaki tercih edilebilir ben hepsiburada'dan aldım.

İşlemci çok ısınan bir işlemci değil ama eğer bütçe belirtebilirseniz öneri yapabilirim.

KS

sefer3808

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Eğer HDD istiyorsanız Hdd olarak aşağıdaki tercih edilebilir ben hepsiburada'dan aldım.

İşlemci çok ısınan bir işlemci değil ama eğer bütçe belirtebilirseniz öneri yapabilirim.
şimdi ilerdeki zamanlarda ince hesaptan pc şipariş ettik saglam gelir degilmi

dediğini al tam bir f/p ürün
tek bi fanı var neye takıcam

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
şimdi ilerdeki zamanlarda ince hesaptan pc şipariş ettik saglam gelir degilmi
İnce hesap sağlam gönderir sonrası kargo şirketini sorunu almadan önce kutunun etrafına bakın öyle alın açarken de video çekin.

eğer kutuda sorun varsa tutanak tutturun fotoğrafını çekin geri göndertin sonrasında ince hesap ile iletişime geçin.

KS

sefer3808

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Psu dan güç kablosunu bağlayıp sata kablosunu anakartta ki sata girişine takıyorsunuz, bilgisyarda ki en kolay iş Hdd takmak :) sadece söket yönü doğru olsun L gibi görüntüyü sökete aynı şeklide çıt diye takıyorsunuzharddisk siparişte kabloları geliyormu yoksa bizmi alıyoruz

Psu dan güç kablosunu bağlayıp sata kablosunu anakartta ki sata girişine takıyorsunuz, bilgisyarda ki en kolay iş Hdd takmak :) sadece söket yönü doğru olsun L gibi görüntüyü sökete aynı şeklide çıt diye takıyorsunuz :)
bu kabloları kensi yolluyor degilmi

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
bu kabloları kensi yolluyor degilmi
sata güç kablosu zaten güç kaynağıyla geliyor anakart için olan sata veri kablosu anakart sıfırsa kutudan geliyor zaten HDD seçenekli almadığınız için çıkarmadan kutuda gelmeli, gelmiyorsa HDD alınca çıkıyor mu hiç bilmiyorum ama kendilerine mail atın sipariş kısmında hdd üstünden kablo geliyor mu , gelmiyorsa bir kablo gönderirler mi diye? Zaten ucuz ve kolay bulunan bir kablo acil olmadığı için rahat bulursunuz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri