- Tepki
- 5,046
Bütçeyi aşıyor parça kalitesi sıkıntı o sıvı soğutma yetersiz PSU 4080 için ATX 3.0 tercih ediyorum ben şahsen ram desen zaten rezalet SSD de gen 4 değil bu sistem de ekran kartına abanmislar demiştim ya sistem bir bütün halinde iyi olur tek parçaya yoğunlaşmak iyi değil
Teşekkür ederim. Fiyat bin lira artmış. 65 bin olmuş. 67.100 liraya şu sistemi buldum. Buna ne dersiniz tavsiyeleriniz neler olur? Bunda 7600 işlemci kullanılmış. Ekran kartının özel seri olması cazip duruyor baya sessiz ve serin çalışıyormuş. Rog Strix modelinden daha serin diyenler olmuş.
![]()
NOCTUA-4080 / AMD Ryzen 5 7600 / ASUS GeForce RTX 4080 NOCTUA OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOCTUA-4080 oyuncu bilgisayarı yeni nesil AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RTX 4080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
75.624tl
![]()
MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Pro X670-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.832,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ADATA AX5U6000C3016G-DCLARBK 32GB (2x16) 6000MHz DDR5 XPG LANCER RGB BLACK PC Bellek Ram, Ram ADATA
ADATA AX5U6000C3016G-DCLARBK 32GB (2x16) 6000MHz DDR5 XPG LANCER RGB BLACK PC Bellek Ram, Ram ADATA LANCER RGB hafıza birimi 32 GB 2 x 16 GB DDR5 6000 MHz - PC 32 GB DDR5 6000 MHz - 2 x 16 GB - CAS latens: 30 - 1.35 V - Arkaışık Çok aşamalı - Intel® Extreme Bellek Profili (XMP) 3.0 - Hız...www.teknolojipazar.com
![]()
FSP Hydro G Pro ATX3.0 GEN-5 (PCIe5.0) 1000W 80+ Gold 120mm Fan Modüler Power Supply « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Ş.
Gamers Arena, Bilişim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayışı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinmiştirwww.gamersarena.com.tr
![]()
XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gainward RTX 4080 Phantom GS NED4080S19T2-1030P 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gainward RTX 4080 Phantom GS NED4080S19T2-1030P 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gainward RTX 4080 Phantom GS NED4080S19T2-1030P 256 Bit GDDR6X 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 58.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7900X On İki Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 13.139,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra İnce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasa - inventus
PHANTEKS ECLIPSE G360A Black PH-EC360ATG_DBK02, Ultra İnce Performans Mesh, Temperli Yan Cam, D-RGB, Siyah, Mid Tower Kasainventus.com.tr
![]()
Cooler Master MasterLiquid ML360 ILLUSION ARGB 360mm Intel ve Amd Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu
Transparan ARGB Aydınlatmalı Pompa Optimize Edilmiş Çift Hazneli Pompa Genişletilmiş Yüzey Alanı MasterFan MF120 Halo Fanlar MasterLiquid ML-Illusion serisi, MasterLiquid serisinin tüm yeni tasarım…www.gaming.gen.tr
Ben de 1, 2 ay içinde 4080 veya 4070ti sistem toplamak istiyorum ama pc toplama ile ilgili sıfır bilgim var. Bu yüzden insan ister istemez hazır sistemlere yöneliyor evet parçaları kendim tek tek alırsam çok karlı oluyor.Toplama sistem daha iyi olur gibi
Kârli olmuyor aslında hangi parçaya önem vereceğin sana kalıyor çoğu hazır sistem ekran kartına önem verir toplamada ise genelde denge saglanidBen de 1, 2 ay içinde 4080 veya 4070ti sistem toplamak istiyorum ama pc toplama ile ilgili sıfır bilgim var. Bu yüzden insan ister istemez hazır sistemlere yöneliyor evet parçaları kendim tek tek alırsam çok karlı oluyor.
Daha iyi parçaları neredeyse aynı fiyata tek tek almak bence karlı oluyor. Firmalar ellerinde kalan ve ellerinden karlı çıkarmak istedikleri ürünleri kampanya adı altında satıyor. Özelleştirme yapılmasına ya izin ver diyor ya da sözde bir özelleştirme seçeneği koyuyor. O özelleştirme ise genelde yukarı yönlü oluyor.Kârli olmuyor aslında hangi parçaya önem vereceğin sana kalıyor çoğu hazır sistem ekran kartına önem verir toplamada ise genelde denge saglanid
Knka kâr dan ziyade de parça kalitesi oluyor hazır sistemlerde bir şeylerden kısılıyor bazen hazır sistem iyi oluyor ama öyle piyasa da kaliteli fiyat performans bulmakta sıkıntı şuanda bir kere tek kanal 5200mhz 16gb cl40 ram konuyor ki bu rami hiç sevmiyorum soğutucu desen 120 lik sıvı soğutma Zaten olmaz 4080 koyuyor ATX 3.0 koymuyor vsBen de 1, 2 ay içinde 4080 veya 4070ti sistem toplamak istiyorum ama pc toplama ile ilgili sıfır bilgim var. Bu yüzden insan ister istemez hazır sistemlere yöneliyor evet parçaları kendim tek tek alırsam çok karlı oluyor.
Hocam şu paylaştığım sistem nasıl olurdu? Yanıt olarak yazdım. Ben de bu sistemi almak istiyorum.Knka kâr dan ziyade de parça kalitesi oluyor hazır sistemlerde bir şeylerden kısılıyor bazen hazır sistem iyi oluyor ama öyle piyasa da kaliteli fiyat performans bulmakta sıkıntı şuanda bir kere tek kanal 5200mhz 16gb cl40 ram konuyor ki bu rami hiç sevmiyorum soğutucu desen 120 lik sıvı soğutma Zaten olmaz 4080 koyuyor ATX 3.0 koymuyor vs
Ben de 1, 2 ay içinde 4080 veya 4070ti sistem toplamak istiyorum ama pc toplama ile ilgili sıfır bilgim var. Bu yüzden insan ister istemez hazır sistemlere yöneliyor evet parçaları kendim tek tek alırsam çok karlı oluyor.
Knka kâr dan ziyade de parça kalitesi oluyor hazır sistemlerde bir şeylerden kısılıyor bazen hazır sistem iyi oluyor ama öyle piyasa da kaliteli fiyat performans bulmakta sıkıntı şuanda bir kere tek kanal 5200mhz 16gb cl40 ram konuyor ki bu rami hiç sevmiyorum soğutucu desen 120 lik sıvı soğutma Zaten olmaz 4080 koyuyor ATX 3.0 koymuyor vs
Ayn o yüzden bütçeye göre çeşitli sistemler parçalara yönelmek gerekiyor ben ekran kartını da ikinci el tavsiye ediyorum bazen gerçekten çok güzel sistemler çıkıyor herşey bütçeden geçiyorAynen bende bilmiyorum o yüzden hazır sistem bakıyorum ama bilen birini bulur montajlatırım
diye düşündüm. Bakalım. Karar vermedim henüz.
Aynen Noctua koymuş sisteme kasaya sıvı soğutma sığmıyor deniliyor ram desen tek kanal çift olması gerekirken. İşlemci 7600 koymuş. Ekran kartı hariç ne varsa kısmış. Özelleştirme seçenekleride kısıtlı sunulmuş. Bazı hazır sistemler güzel oluyor bazısı kısıtlamaya gidiyor. Değişik bir durum.