İndirim Koşunnnn

:GHOST:

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz kulaklığı Gencer gamingte 3.499 TL'ye aldım kulaklık sizce nasıl bide fiyatı

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
oyun için çok iyi onun dışında rahat kulaklık. tek makarası oyun. müzik ses kalitesi miktofon olarak daha iyileri var. mıkrofonun dan şikayetci olanlar var. robot gibi ses cıkarıyor.

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
oyun için çok iyi onun dışında rahat kulaklık. tek makarası oyun. müzik ses kalitesi miktofon olarak daha iyileri var. mıkrofonun dan şikayetci olanlar var. robot gibi ses cıkarıyor.
Sence iptal edimi

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Sence iptal edimi
oyun için aldıysanız etmeyin oyunda çok iyi pişman olmazsınız belki mikrofonunu beğenmezsiniz. inceleme videolarını izleyin beğenmezseniz iade edin

ben yüksek ses , bas performansı ve mıkrofonu iyi olsun istediğim için razer almadım.

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
@lo
Alinmamali bence ya sadece oyun için 3.5k ne biliyim
Ya aslında doru ama hem kablosuz hem beyaz bir kulaklık için iyi bir fiyat çünkü şu devirde gamepower kulaklıklar bile 700tl ile 1200tl bandında

5,4k 2023 modeli hocam. 3900tl suan en ucuzu
Bu benim aldığım 2023 modelimi

@lo
Ya aslında doru ama hem kablosuz hem beyaz bir kulaklık için iyi bir fiyat çünkü şu devirde gamepower kulaklıklar bile 700tl ile 1200tl bandında

Bu benim aldığım 2023 modelimi
Bide sizce aynı fiayata başka bir kulaklık alınırmı yani şuan siparişi iptal edebiliyorum

Son düzenleme:

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
senin aldığın 2023 model değil ilanda öyle yazmıyor. zaten 2023 modeli 5k üstü göndermezler. Hocam sizin kulaklıktan beklentileriniz neler. oyun için alıyosanız on numara. siz ne için kullanacaksınız

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
senin aldığın 2023 model değil ilanda öyle yazmıyor. zaten 2023 modeli 5k üstü göndermezler. Hocam sizin kulaklıktan beklentileriniz neler. oyun için alıyosanız on numara. siz ne için kullanacaksınız
Yani ben de ouyn oynuycam bide DC den arkadaslarla konuscam bide işte arada bir müzik dinlerim ztn bunla Corsair voide RGB arasında kalmıştım bu indirime düştü bunu aldım

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
yani hocam 1,5 sene kullandım o modeli. mıkrofonu daha iyi , yüksek sesi daha iyi basları daha iyi ses kalitesi de daha iyi. benim aradığım özelliklerde buydu zaten ve kafada rahat. her zaman dedim razerın tek makarası oyun onun dışında makarası yok

KS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
yani hocam 1,5 sene kullandım o modeli. mıkrofonu daha iyi , yüksek sesi daha iyi basları daha iyi ses kalitesi de daha iyi. benim aradığım özelliklerde buydu zaten ve kafada rahat. her zaman dedim razerın tek makarası oyun onun dışında makarası yok
Şuan ne kullaniyorsunuz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri