KS
- Tepki
- 117
- Konu Sahibi
Zombi temalı olarak l4d2 dyınglight the forest falan varBen dayz gone alacağım bir bak istersen sende zombiye temalı
Zombi temalı olarak l4d2 dyınglight the forest falan varBen dayz gone alacağım bir bak istersen sende zombiye temalı
Dyinglight 1 i oynadım güzeldi de l4d2 2009 yapımı days gone 2021 hem baya iyi gibi duruyorZombi temalı olarak l4d2 dyınglight the forest falan var
days gone fenadırDyinglight 1 i oynadım güzeldi de l4d2 2009 yapımı days gone 2021 hem baya iyi gibi duruyor![]()
Fiyat ne hocam 50 TL altıysa alabilirimdays gone fenadır
Maalesef 108 ama bir yöntem ile 80 küsüre alabiliyorsunuz ben bitmeden alacağımFiyat ne hocam 50 TL altıysa alabilirim
nasıl yaniMaalesef 108 ama bir yöntem ile 80 küsüre alabiliyorsunuz ben bitmeden alacağım
Bir uygulama var Steam den yapılan alışverişler de yüzde 20 geri iade yapıyormuş ismini veremem yoksa konu kapatılır başımıza geldi çünkü daha öncenasıl yani
Dm den yazarmısınBir uygulama var Steam den yapılan alışverişler de yüzde 20 geri iade yapıyormuş ismini veremem yoksa konu kapatılır başımıza geldi çünkü daha önce![]()
tosla kart desem kapanmaz sanırım ?Dm den yazarmısın
Bildiğimiz tosla değilmitosla kart desem kapanmaz sanırım ?
heBildiğimiz tosla değilmi
tamamdır teşekkür başka nerelerde var bu özellikhe
bendr var %20 veryo fakat sadece bakiyr yüklersen steame direkt oyun alırsan olmuo
Ben yeni steam açtım niye bilmiyorum yeni pc aldım ilk gta asetto ark ve ets aldım ileride rust fh5 alıcam sende seceneklerimden değerlendirArkadaşlar bende olup ama oynamadığım oyunlar var bunlardan hangilerini oynayayım wicher yükledim ama çok sevemedim sildim dying light önerdiler yüklüyorum tek başına saracak oyun önerirsiniz şuanda aktif oynadığım oyunlar fıfa 23 asetto Valo birde 300 TL ye kadar güzel oyunlar tavsiye edermisniz tek oyun 300 TL olmassa iyi olur enazından 3-5 oyun olsa iyi olur birde the forest raft dying light tek başına sararmı
Simülasyon oyunları hoşuma gidiyor ranch similatör house fılpper car for sale falan house flıpper kuzenimde var ondan alırım diğer oyunlar alınır sizce ucuz öneriniz varmı
Zamlardan sonra umarım zorlanmazsınızBen yeni steam açtım niye bilmiyorum yeni pc aldım ilk gta asetto ark ve ets aldım ileride rust fh5 alıcam sende seceneklerimden değerlendir
O zaman bende nays uygulaması desem inşallah kapanmazDm den yazarmısın
Hocam neden kapansınkiO zaman bende nays uygulaması desem inşallah kapanmaz![]()
Similasyon severmisin yada zombi temalı hayatta kalmaBende 700TL bütçe ile bir sepet hazırlamaya çalışıyorum ama şöyleki
herkes rdr2 önerdi ama rdr2 gta gibi hikaye bittince sadece etrafta dolaşıyor sun yani bir süre sonra sıkar.
Rainbow six sage mishal ondada ekibin yoksa oynamak ızdırap gibi deniliyor.
Hikaye oyunları beni sarmıyor birtek far cry serisi sardı onuda bittirdim.
Bilmiyorum nasıl bir sepet hazırlanmalı sonuçta zamlardan sonra büyük ihtimalle oyun almak çok zorlaşacak
Bende fh4 var gerek duymuyorum o yüzden rust nasılbir şey arada ytde karşına çıkıyordaBen yeni steam açtım niye bilmiyorum yeni pc aldım ilk gta asetto ark ve ets aldım ileride rust fh5 alıcam sende seceneklerimden değerlendir
Bir arkadaş konu açmıştı indirimde alınabilecek oyunlar diye baya uzun yazmıştı çok da güzel bir icerikti fakat sonda nays dan söz ettiği için konu kapatıldı o yüzden dedimHocam neden kapansınki
Similasyon severmisin yada zombi temalı hayatta kalma
Bende fh4 var gerek duymuyorum o yüzden rust nasılbir şey arada ytde karşına çıkıyorda
TeşekkürlerBir arkadaş konu açmıştı indirimde alınabilecek oyunlar diye baya uzun yazmıştı çok da güzel bir icerikti fakat sonda nays dan söz ettiği için konu kapatıldı o yüzden dedim