İndirimde Alınabilecek Oyunlar

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
ps xbox microsoft store : %20
şokta : 1.alışverş %5 2. %1 3. %15
flo : %25
spotfy yt pre fln 15₺

berkay tekiner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar bende olup ama oynamadığım oyunlar var bunlardan hangilerini oynayayım wicher yükledim ama çok sevemedim sildim dying light önerdiler yüklüyorum tek başına saracak oyun önerirsiniz şuanda aktif oynadığım oyunlar fıfa 23 asetto Valo birde 300 TL ye kadar güzel oyunlar tavsiye edermisniz tek oyun 300 TL olmassa iyi olur enazından 3-5 oyun olsa iyi olur birde the forest raft dying light tek başına sararmı

Simülasyon oyunları hoşuma gidiyor ranch similatör house fılpper car for sale falan house flıpper kuzenimde var ondan alırım diğer oyunlar alınır sizce ucuz öneriniz varmı
Ben yeni steam açtım niye bilmiyorum yeni pc aldım ilk gta asetto ark ve ets aldım ileride rust fh5 alıcam sende seceneklerimden değerlendir

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Bende 700TL bütçe ile bir sepet hazırlamaya çalışıyorum ama şöyleki

herkes rdr2 önerdi ama rdr2 gta gibi hikaye bittince sadece etrafta dolaşıyor sun yani bir süre sonra sıkar.

Rainbow six sage mishal ondada ekibin yoksa oynamak ızdırap gibi deniliyor.

Hikaye oyunları beni sarmıyor birtek far cry serisi sardı onuda bittirdim.

Bilmiyorum nasıl bir sepet hazırlanmalı sonuçta zamlardan sonra büyük ihtimalle oyun almak çok zorlaşacak

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
O zaman bende nays uygulaması desem inşallah kapanmaz 😁
Hocam neden kapansınki

Bende 700TL bütçe ile bir sepet hazırlamaya çalışıyorum ama şöyleki

herkes rdr2 önerdi ama rdr2 gta gibi hikaye bittince sadece etrafta dolaşıyor sun yani bir süre sonra sıkar.

Rainbow six sage mishal ondada ekibin yoksa oynamak ızdırap gibi deniliyor.

Hikaye oyunları beni sarmıyor birtek far cry serisi sardı onuda bittirdim.

Bilmiyorum nasıl bir sepet hazırlanmalı sonuçta zamlardan sonra büyük ihtimalle oyun almak çok zorlaşacak
Similasyon severmisin yada zombi temalı hayatta kalma

Ben yeni steam açtım niye bilmiyorum yeni pc aldım ilk gta asetto ark ve ets aldım ileride rust fh5 alıcam sende seceneklerimden değerlendir
Bende fh4 var gerek duymuyorum o yüzden rust nasılbir şey arada ytde karşına çıkıyorda

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Hocam neden kapansınki

Similasyon severmisin yada zombi temalı hayatta kalma

Bende fh4 var gerek duymuyorum o yüzden rust nasılbir şey arada ytde karşına çıkıyorda
Bir arkadaş konu açmıştı indirimde alınabilecek oyunlar diye baya uzun yazmıştı çok da güzel bir icerikti fakat sonda nays dan söz ettiği için konu kapatıldı o yüzden dedim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri