İndirme Hızının Normalin Çok Altında Olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Craysx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Superonline kullanıcısıyım 2 aydır download hızımın olması gerekenin kat ve kat altında olmasından mağdurum. Hız testi yapıyorum çıkan sonuç olması gerekenin 4 5 katı az çıkıyor. Üstüne üstelik çıkan sonuçta gerçeği hiç yansıtmıyor örneğin 5 mbps çıkıyor (normalde 24 olması gerekirken) ama birşey indirirken 10 kbps ile indiriyor. Sırf bu yüzden küçücük dosya bile 5 saatte iniyor. Superonline müşteri hizmetlerini arıyorum hiçbir sorun yok diyorlar ama ben ne oyunlara girebiliyorum ne video izleyebiliyorum. Hiç birşey yapamıyorum. Örneğin steamdan bir şey güncelleyeceğim zaman , 4 mbps ile başlıyor ardından 10 kbps ye düşüyor. Her modem resleyişimde 5 mbps ye çıkıyor ardından tekrar 10 kbps ye düşüyor. Aranızdan bu durumu yaşamış ya da çözümünü bilen varsa lütfen beni aydınlatsın. Şimdiden teşekkür ediyorum.

KS

Craysx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
huawei home gateway hg255s

ping:26 ms
indirme hızı: 4.36
yükleme hızı: 6.68

KS

Craysx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hayır kablosuz bağlantı ile bağlanıyorum

başka modeme geçme şansımda yok superonline kendi modeminden başka modeme izin vermiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kablosuz bağlantı içinde aynı sorunlar kronik olarak mevcut görünüyor ama hız sınırı uygulanmış olabilir. Modem arayüzüne girin ve Kablosuz Ağ ayarları kısmından yeni bir Ağ oluşturun ve o ağa bağlanın böyle deneyin.

KS

Craysx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Denedim aynı sorun tekrar devam ediyor superonline'ı tekrar arıyacağım yarın. Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birde alternatif olarak kablo ile bağlanın sorun devam ediyor mu bakın eğer sorun çözülürse Modem Wifi ayarlarında yada sizin Wifi adaptörünüzde bir kısıtlama yada sorun vardır.

Mehmet Karlıoğlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar spedtestte indirme hızım 5mbps windows 10 kullanıyorum microsoft storeden bir şey indirirken hızım 5mbps yi görüyor ama googleye girince bir şey indirirken hızım 100 kbps civarında bir hıza düşüyor ne yapabilirim?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mehmet Karlıoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar spedtestte indirme hızım 5mbps windows 10 kullanıyorum microsoft storeden bir şey indirirken hızım 5mbps yi görüyor ama googleye girince bir şey indirirken hızım 100 kbps civarında bir hıza düşüyor ne yapabilirim?

Başka bir konu üzerinden gitmek doğru değil aynı soruyu kendinize ait bir konudan yazın size yapabileceklerinizi sorunu bulmak adına söyleyebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri