Infinix Zero 8 Telefon Alınır mı?

badqat55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar,

Arkadaşlar Infinix Zero 8 telefonu almayı düşünüyorum kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Arayüzü hızlı piyasada bilinmeyen bir markadır. Özelliklerine göre fiyatı iyi olduğu için dikkat çekiyor. Alınabilir ama servisi, garantisi vs sıkıntı biraz.

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Etrafımda bir kaç kişi kullanıyor ve memnunlar Xiaomi almayında ne alırsanız alın :)

Nuri Tarık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
51
Xiaomi konusuda böye bir yorum yapanı ilk defa gördüm. Nasıl bir tecrübeniz var ne yaşadınız ve hangi modelde oldu olay, merak ettim?
Hocam ilk aldığım zaman Mi 5S Plus almıştım..

İlk başlarda herşey güzeldi. Sonra yazılım vs güncelleme yaptık felan şebeke sorunu başladı. Sonra ahize problemi ses kısık gelme veyahut gitmeme, zil sesi çok kısık..

Neyse dedik Redmi Note 8 şuan kullanıyorum. Aynı sorunu yaşıyorum hiç bir değişiklik yok Xiaomi'de ve herşeyden ötesi burası önemli artık her 2-3 yıla telefon eskitiyorlar. Güncellemesi, yazılım güncellemesi vs vs desteği kesiyorlar. Yazık bu markaya paraları veriyoruz. Güncelleme desteğini neden 2-3 yıla indirdi halen anlam veremiyorum. Atıyorum Redmi Note 10 ne zaman çıktı bakın görün 1 bilemedin 2 yıla desteği keserler..

Tabi bu benim fikrim hocam. Dedim bundan sonra ne kendim alırım nede başkasına öneririm..Elimden çıkaracam bu telefonu Redmi Note 8'i biraz kendimi düzelteyim..Bir daha Xiaomi'mi asla..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Güncelleme olayı her marka için benzer, APPLE hariç tabi ve şimdilerde SAMSUNG oda uzattı bazı cihazları için güncelleme sürelerini ve harici olarak Google işbirliğine sahip olmayan cihazların hepsinde var bu 2 yıl durumu.

Diğer olaylara gelecek olursak Mi 5S Plus için bir şey diyemem ama Redmi Note 8 kullanan arkadaşım var ilk çıktığı zamanlarda benden öneri istemişti ve almıştı ve cihazda şuana kadar hiçbir sorun yaşamadı söyledikleriniz dahil. Ya benim arkadaş çok şanslı ya siz çok şanssızsınız sanırım.

Geçmiş olsun diyelim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri