internette buldum ucuz valorant point satıyor etbise kayıtlı inovapin güvenilir midir
Araştırınca bile çıkmıyor ?
www.inovapin.com
520 tllik harcama yapıcam ama bilemedimETBİS'e kayıtlı olması bence yeterli. Yenidir diye düşünüyorum çünkü siteyi ilk defa duydum. Açılışa özel indirimli satıyorlardır. Bence kullanılabilir.
![]()
İnovapin Türkiye'nin Yenilikçi Epin Alışveriş Sitesi
PUBG Mobile, Valorant, LoL, Metin2, Wolfteam ve Steam Cüzdan Kodu ile Türkiye’nin en büyük E-Pin pazarı. Anında teslim ile inovapin.com!www.inovapin.com
Ben güvenemedim şahsen520 tllik harcama yapıcam ama bilemedim
item satistan alcam vazgeçtim520TL fazla. Tek sefer için riskli. Ben alacak olsam 53 yada 100TL olanı alırdım hem tecrübe etmiş olurdum.
hocam site cıkmıyor ve ilk defa duyuyorum size önerim oyunicin sitesidir suanda en ucuz satılan yerinternette buldum ucuz valorant point satıyor etbise kayıtlı inovapin güvenilir midir
inovapinden daha pahalı ve oyunicinin de güvenilirlik olarak farkı yokhocam site cıkmıyor ve ilk defa duyuyorum size önerim oyunicin sitesidir suanda en ucuz satılan yer
bence birazdaha verip daha güvenilir yerden al adını hiç duymadıminternette buldum ucuz valorant point satıyor etbise kayıtlı inovapin güvenilir midir
Aynen hocam ben alışveriş yapıyorum ordan genelde valorant direkt gönderiyorlar kodları stoktan otomatik olarak geliyor sanırım bide 8500 Vp 520 TL gayet uygun fiyata aldım. Diğer ürünlerde uygun piyasaya göre tavsiye ederim yaniETBİS'e kayıtlı olması bence yeterli. Yenidir diye düşünüyorum çünkü siteyi ilk defa duydum. Açılışa özel indirimli satıyorlardır. Bence kullanılabilir.
![]()
İnovapin Türkiye'nin Yenilikçi Epin Alışveriş Sitesi
PUBG Mobile, Valorant, LoL, Metin2, Wolfteam ve Steam Cüzdan Kodu ile Türkiye’nin en büyük E-Pin pazarı. Anında teslim ile inovapin.com!www.inovapin.com