Çözüldü İnput Not Supported Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammet07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar,

Technopatın bir videosunda monitöre oc yapıyordu. Bende monitörümü 75hz den 80hz e çıkarmak istedim. 5hz den sorun olmaz dedim ve keşke yapmasaydım.

İnput not supported hatası veriyor. Windows 10 Pro kullanıyorum. Lütfen yardımcı olun

Moderatörün son düzenlenenleri:

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Keşke 15-20 FPS fark için riske atsaydınız her şeyi. 5 Hz farkı hissedemezsiniz ki. Kötü bir deneyim olmuş.

Sadece Windows aşamasında mı bu hata oluyor yoksa sistem açılışından itibaren mi?

KS

Muhammet07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Keşke 15-20 FPS fark için riske atsaydınız her şeyi. 5 Hz farkı hissedemezsiniz ki. Kötü bir deneyim olmuş.

Sadece Windows aşamasında mı bu hata oluyor yoksa sistem açılışından itibaren mi?
Sistem açılırken Windows logosu gözüküyor ve ardından bu hata geliyor. Dediğiniz gibi keşke yapmasaydım.

Androeat

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
283
Sistem açılırken Windows logosu gözüküyor ve ardından bu hata geliyor. Dediğiniz gibi keşke yapmasaydım.
Güvenli moda girip oradan çözünürlüğü tekrar ayarlamayı deneyebilirsiniz. Bilgisayarı güç tuşundan bir kaç kere yeniden başlatın. Güvenli Mod'a girmek için gereken menü açılacakatır.

KS

Muhammet07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Güvenli moda girip oradan çözünürlüğü tekrar ayarlamayı deneyebilirsiniz. Bilgisayarı güç tuşundan bir kaç kere yeniden başlatın. Güvenli Mod'a girmek için gereken menü açılacakatır.

IMG_20220805_160802.jpg

KS

Muhammet07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam klavye bu ekranda çalışmamaya başlıyor ve PC bir süre sonra kapanıyor.

KS

Muhammet07

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Klavyeyi USB 2.0 soketine takın anakartınızda ve böyle deyin.
Herşey denedim. Yine olmadı. Bende sıfırlamaya karar verdim maalesef. Ama en azından ders aldım. Küçük şeylere takıntılı yapmayacağım artık. İlgilenen herkese teşşkür ederim vakit ayırdıkları için. İyi günler efendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri