Soru İnstagram Gizli Hesapları Görme.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,236
Merhaba Arkadaşlar,

Biraz sapıkça gelecek size de, gençler. İnstagram da gizli hesapları görmek istiyorum. Şüphe ettim bazı şeyler var. Bunun suç olduğunu biliyorum da “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Suçu Oluşturur” V.B şeyler işte sorumluluk tamamen bana aittir.

NOT;
02.07.2024 Tarihin de 11:32 Saate açtığım bu konu sorumluluk tamamen bana ait olmak üzere açmış bulanmaktayım olası bir sıkıntı da, PCHOCASI meçhul değildir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
AeroInsta gibi hileli uygulamalar var ama onlarda basit şeyler ( fotoğraf-hikaye indirme vb.) yapılabiliyor. Gizli hesap görülene denk gelmedim.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,638
Merhaba Arkadaşlar,

Biraz sapıkça gelecek size de, gençler. İnstagram da gizli hesapları görmek istiyorum. Şüphe ettim bazı şeyler var. Bunun suç olduğunu biliyorum da “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal Suçu Oluşturur” V.B şeyler işte sorumluluk tamamen bana aittir.

NOT;
02.07.2024 Tarihin de 11:32 Saate açtığım bu konu sorumluluk tamamen bana ait olmak üzere açmış bulanmaktayım olası bir sıkıntı da, PCHOCASI meçhul değildir.
Boyle birsey yok diye biliyorum bende ama mesela bakacaginiz kisinin yakin bi arkadasi varsa onun adini iceren hesap acin takip atin hemen kabul eder ama sonrasinda atma olasiligi yuksek

fikrettr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Postegro uygulamasını çok duymuştum ne kadar doğru bilen var mı.

arthur12

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Böyle bir şey yok konusu hep dönüyor ama hiç görmedim gizli hesabı görebileni.

paladaddy

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
712
Postegro uygulamasını çok duymuştum ne kadar doğru bilen var mı.
cok eskıden calısıyordu. mantıgı da soyle ki ben bılıncsız bı kullanıcı olarak uygulamaya gırdım dıyelım uygulamaya zaten kullanıcı adın ve sıfrenle gırıyorsun bırıncı falso burada. gırdıkten sonra senın hesabın ayarlarda otomatık olarak bılgılerını ve sende eklı olan kısılerın bılgılerını alıyor ve havuza atıyor. yanı bılıncsız ben yuzunden esımın dostlarımın fotolarıda sısteme yuklenıyor olay bundan ıbarettır.

turk512

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
22
Böyle bir şey için instagramı hacklemeleri gerekiyor o da çok uzak ihtimal, çalıştığı "iddia" edilen uygulamalar ise uygulamaları kullanan kişilerin verileriyle oluşturuluyor, yani sen sisteme girdiğin anda sistemde ki x kişisi senin takip ettiğin herkesin fotoğraflarını hikayelerini görebiliyor çünkü sistem bunu senin üzerinden çekiyor.
Merhaba Arkadaşlar,

NOT;
Tek yapılabilecek fake hesap veya arkadaşların takip ediyorlarsa onlardan bakmak istemek olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri