Arasında fark yok hocam.13900K almıştım geçen günlerde.Sonra gümüş kutulu gelmeyince araştırdım. Sistem tamam olmadığı için bozuk çıkar mı bilemiyorum . Tray i iade edip boxed version mu almalıyım?
Yok biliyorum fark yok ama tray de bozuk gelebilir çünkü millet deneyip gönderiyor olabilir . ve piyasa gümüş kutulu olanda yok . ptt amv de var fakat oradan yağ almıştık ezilmiş geldiği için ptt amv ye güvenmiyorum kargo konusundaArasında fark yok hocam.
İstersen iade et.
Sizce ne yapmalıyım ?Arasında fark yok hocam.
İstersen iade et.
Ne yazıkki birtek ptt amv de boxed version var .Arada fark yok. Üretim hatasıysa 2 türlüde denk gelebiliyor. Darbeye bağlı olaraksa dediğiniz, haklısınız box daha iyi olur.
Ben oraya çok sıcak bakmıyorum. Aldığınız yer güvenilirse kalması daha iyi olur gibi geliyor.Ne yazıkki birtek ptt amv de boxed version var .
İkinci el almıyorum . Ben kutulular daha güvenli diye duydum . Bu arada discord vb sana ulaşabileceğim yer var mı ? Benim sistemde de 3080 ti xc3 ultra var diğer bileşikleri tamamlamaya çalışıyorumTray işlemci ile kutulu işlemci arasında fark yoktur. Tray işlemci de genelde konulduğu tepsiden kesilme korunaklı bir plastik aparat içinde gelir. Sadece kutusu yoktur. Tray işlemci de de bozuk çıkarsa iade şansınız var. Fiyatları birbirine yakınsa kutulu değilse tray almak her zaman mantıklıdır. İkinci elde işlemcinin tray yada kutulu olması fiyatına pek etki etmez. Şu an kullandığım işlemci de tray olup bir sıkıntı yaşamadım.
Attım özeldenİkinci el almıyorum . Ben kutulular daha güvenli diye duydum . Bu arada discord vb sana ulaşabileceğim yer var mı ? Benim sistemde de 3080 ti xc3 ultra var diğer bileşikleri tamamlamaya çalışıyorum