INTEL 13900K TRAY ILE BOXED VERSION ARASINDAKİ FARK

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
13900K almıştım geçen günlerde.Sonra gümüş kutulu gelmeyince araştırdım. Sistem tamam olmadığı için bozuk çıkar mı bilemiyorum . Tray i iade edip boxed version mu almalıyım?

KS

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Son düzenleme:

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Arada fark yok. Üretim hatasıysa 2 türlüde denk gelebiliyor. Darbeye bağlı olaraksa dediğiniz, haklısınız box daha iyi olur.

KS

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Trendyoldan "DFS Bilgisayar" adlı satıcıdan aldım

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
Tray işlemci ile kutulu işlemci arasında fark yoktur. Tray işlemci de genelde konulduğu tepsiden kesilme korunaklı bir plastik aparat içinde gelir. Sadece kutusu yoktur. Tray işlemci de de bozuk çıkarsa iade şansınız var. Fiyatları birbirine yakınsa kutulu değilse tray almak her zaman mantıklıdır. İkinci elde işlemcinin tray yada kutulu olması fiyatına pek etki etmez. Şu an kullandığım işlemci de tray olup bir sıkıntı yaşamadım.

KS

Gil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Tray işlemci ile kutulu işlemci arasında fark yoktur. Tray işlemci de genelde konulduğu tepsiden kesilme korunaklı bir plastik aparat içinde gelir. Sadece kutusu yoktur. Tray işlemci de de bozuk çıkarsa iade şansınız var. Fiyatları birbirine yakınsa kutulu değilse tray almak her zaman mantıklıdır. İkinci elde işlemcinin tray yada kutulu olması fiyatına pek etki etmez. Şu an kullandığım işlemci de tray olup bir sıkıntı yaşamadım.
İkinci el almıyorum . Ben kutulular daha güvenli diye duydum . Bu arada discord vb sana ulaşabileceğim yer var mı ? Benim sistemde de 3080 ti xc3 ultra var diğer bileşikleri tamamlamaya çalışıyorum

Fake God

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
119
İkinci el almıyorum . Ben kutulular daha güvenli diye duydum . Bu arada discord vb sana ulaşabileceğim yer var mı ? Benim sistemde de 3080 ti xc3 ultra var diğer bileşikleri tamamlamaya çalışıyorum
Attım özelden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri