- Tepki
- 2,986
Ekran kartı iyi olması gerek değil darboğaz işlemci yetersiz kalınca olur geneldei9 için dar boğaz meselesine geliyoruz ekran kartı iyi olması gerek sadece ekran kartı ve işlmeciye 60bin tl gitti
Ekran kartı iyi olması gerek değil darboğaz işlemci yetersiz kalınca olur geneldei9 için dar boğaz meselesine geliyoruz ekran kartı iyi olması gerek sadece ekran kartı ve işlmeciye 60bin tl gitti
günlük hayatta ben nvidia yı daha iyi buluyorum güç kaynağıda zamanla değişir diye düşünüyorum3050 alınmaz
Amdler daha performanslı
Attığınız sistemlerin güç kaynağı kötü
Hocam kim size hazır sistem önermedi? Bu
Hocam nvidia saf güç olarak geride kalıyor, zamanla değişirde o zamana kadar sorun olmıyacağının garantisi yokgünlük hayatta ben nvidia yı daha iyi buluyorum güç kaynağıda zamanla değişir diye düşünüyorum
Şimdi anladım nesil en onemlisymis benim için ve su an Intel core i9 13.nesil sabitlesti niyemi çünkü oyun için alıyorum pcyi çok sağol kanka minnettarım sanai9 için dar boğaz meselesine geliyoruz ekran kartı iyi olması gerek sadece ekran kartı ve işlmeciye 60bin tl gitti
her yıl nesil çıkar bu yıl 13. nesil geçen yıl 12. nesildi en iyi en teknolojik olan 13.nesil yılı ifade ediyor
hocam benim pc de gtx 1066 super ekran kartı var 4 yıldır benimleHocam nvidia saf güç olarak geride kalıyor, zamanla değişirde o zamana kadar sorun olmıyacağının garantisi yok
günlük hayatta ben nvidia yı daha iyi buluyorum güç kaynağıda zamanla değişir diye düşünüyorum
1066 super ne hocamhocam benim pc de gtx 1066 super ekran kartı var 4 yıldır benimle
70-80kKaç liram gider tahmini Intel core i9 13.nesil en ucuzu olabilir
ekran kartı kirizinde ne bulduysak aldık ve ben şimdi seni anladım1066 super ne hocam
Psu için diyorum ben
70-80k
evet doğru 70k-80k tutarknk boşuna paranı i9 verme bende sadece oyun içinse i5 al i9 render ne bileyim işte işlemciyi çok yoracak şeyler için i9 fln alınıyor
ekran kartı kirizinde ne bulduysak aldık ve ben şimdi seni anladım![]()
doğru aslında ama cidden gereksiz bence sadece oyun için ise ryzen 5 veya İ5 yeteri9 alıcağına r7 5800x3d al i9 12900k ya eşit daha ucu
Laptopumda ekran kartı yokla siz yine gtx 1660 ti süper daha üstü ekran kartı kullanıyorsunuz ben daha hd 7990 kullanıyorum işlemcim i7 6950k
la siz yine gtx 1660 ti süper daha üstü ekran kartı kullanıyorsunuz ben daha hd 7990 kullanıyorum işlemcim i7 6950k
pardon hocam9. Nesil olmuyor. O serinin en yüksek işlemci grubunu temsil ediyor. İ9 Bir işlemcinin kötü olması için eski nesil olması lazım. İ9 İşlemciler performansı en iyi işlemcilerdendir.
hocam 2070 gibi birşey baksa 2k bile destekliyor diye biliyorum ?birde x box game pass alır her ay 45 tl verirsin ult için 3 yıl sonra tüm x box oyunlarını ücretsiz oynarsın
ilk önce şunu söyleyim senin istediklerinle bu parayla yapmak imkansız ancak 2.el de belki 2.el de tavsiye etmem genellikle bir kaç ay sonra iflas ediyorlar ama bu benim yolladığım sistem ile istediğini yaparsın yada x box series s al sana kalmış