Intel Core I9 Yardim

gokallp

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
99

gokallp

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
99
Şimdi anladım nesil en onemlisymis benim için ve su an Intel core i9 13.nesil sabitlesti niyemi çünkü oyun için alıyorum pcyi çok sağol kanka minnettarım sana
https://www.vatanbilgisayar.com/int...13-nesil-3ghz-36mb-onbellek-10nm-islemci.html i9 alacam diyorsun fiyatlardan haberin yok 2k monitor istiyorsun onun fiyatlarindanda haberin yok belliki kimisi x box al demiş saçma sapan 3050 li sistem linki atmiş 20 bin tl uygun diyor birde :D greewe hocam disinda kimsenin dedigine kulak asma istersen ayni konuyu tekrar aç burasi corba olmuş sacma sapan onerilerden dolayi 19.000 e istedigin şey olur merak etme

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
https://www.vatanbilgisayar.com/int...13-nesil-3ghz-36mb-onbellek-10nm-islemci.html i9 alacam diyorsun fiyatlardan haberin yok 2k monitor istiyorsun onun fiyatlarindanda haberin yok belliki kimisi x box al demiş saçma sapan 3050 li sistem linki atmiş 20 bin tl uygun diyor birde :D greewe hocam disinda kimsenin dedigine kulak asma istersen ayni konuyu tekrar aç burasi corba olmuş sacma sapan onerilerden dolayi 19.000 e istedigin şey olur merak etme
Hocam greewe hariç kimseye kulak asma demeniz birqz yanlış anlaşılır, şu an bu konuya yazmamış benden bilgili çok kişi var.

pasha_yusuf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bune knk ? 1050 ti mi kaldi lutfen kotu onermeler yapma
kardeş peki 20k lık bir sistemde ne olmasını bekliyorsun x box meselesinde ise pubg oynayacam diyor tavsiyedir game pass alırdı ama önce pc almak istiyorum 20k da hem i5 hem rtx çok zor

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
kardeş peki 20k lık bir sistemde ne olmasını bekliyorsun x box meselesinde ise pubg oynayacam diyor tavsiyedir game pass alırdı ama önce pc almak istiyorum 20k da hem i5 hem rtx çok zor
kanka iyi misin sen 20k ya min 3060 alınır ne 1050ti ı the forest dahi kasıyor 1050ti da

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri