Saol reis saolKonu kaos olmuş. Allah yardımcın olsun @Greewe![]()
Bune knk ? 1050 ti mi kaldi lutfen kotu onermeler yapmaEkli dosyayı görüntüle 22577
bunu alabilirsin birde 2k monitörler 16bin tl den başlıyor illa i9 rtx 2k monitör istiyorsan baya bütçenin dışına çıkman gerekiyor
birde pubg için bu sistem yeterli olur god of war 50 fps - 40 fps oynarsın (emin değilim ama öyle olması lazım)
https://www.vatanbilgisayar.com/int...13-nesil-3ghz-36mb-onbellek-10nm-islemci.html i9 alacam diyorsun fiyatlardan haberin yok 2k monitor istiyorsun onun fiyatlarindanda haberin yok belliki kimisi x box al demiş saçma sapan 3050 li sistem linki atmiş 20 bin tl uygun diyor birdeŞimdi anladım nesil en onemlisymis benim için ve su an Intel core i9 13.nesil sabitlesti niyemi çünkü oyun için alıyorum pcyi çok sağol kanka minnettarım sana
Hocam greewe hariç kimseye kulak asma demeniz birqz yanlış anlaşılır, şu an bu konuya yazmamış benden bilgili çok kişi var.https://www.vatanbilgisayar.com/int...13-nesil-3ghz-36mb-onbellek-10nm-islemci.html i9 alacam diyorsun fiyatlardan haberin yok 2k monitor istiyorsun onun fiyatlarindanda haberin yok belliki kimisi x box al demiş saçma sapan 3050 li sistem linki atmiş 20 bin tl uygun diyor birdegreewe hocam disinda kimsenin dedigine kulak asma istersen ayni konuyu tekrar aç burasi corba olmuş sacma sapan onerilerden dolayi 19.000 e istedigin şey olur merak etme
Haklisiniz yanliş anlasilmaya musait ama bu konu biraz saçmalanmişHocam greewe hariç kimseye kulak asma demeniz birqz yanlış anlaşılır, şu an bu konuya yazmamış benden bilgili çok kişi var.
kardeş peki 20k lık bir sistemde ne olmasını bekliyorsun x box meselesinde ise pubg oynayacam diyor tavsiyedir game pass alırdı ama önce pc almak istiyorum 20k da hem i5 hem rtx çok zorBune knk ? 1050 ti mi kaldi lutfen kotu onermeler yapma
Degil kardeşim illa rtx olmasinada gerek yok ?kardeş peki 20k lık bir sistemde ne olmasını bekliyorsun x box meselesinde ise pubg oynayacam diyor tavsiyedir game pass alırdı ama önce pc almak istiyorum 20k da hem i5 hem rtx çok zor
kanka iyi misin sen 20k ya min 3060 alınır ne 1050ti ı the forest dahi kasıyor 1050ti dakardeş peki 20k lık bir sistemde ne olmasını bekliyorsun x box meselesinde ise pubg oynayacam diyor tavsiyedir game pass alırdı ama önce pc almak istiyorum 20k da hem i5 hem rtx çok zor
12400f+3070 bile varkanka iyi misin sen 20k ya min 3060 akınıt ne 1050ti ı
cidden12400f+3070 bile var
hocam 15 k bütçe bütün sistem ise i9 işlemci bütçenin zaten yarısından fazlasını kaplar o zaman da i9 alman aşırı saçma olur haberin olsun15000 TL bütçem var valla GTX rtx onu bende bilmiyorum nasıl hareket ediyim
kanka rtx alınır buna 3070ler var piyasada 3070 5600/12400f liDegil kardeşim illa rtx olmasinada gerek yok ?
İşte diyorum rtx alinabilir + illa rtx olmasinada gerek yok 144 hz + guzel bir kasa alinabilirkanka rtx alınır buna 3070ler var piyasada 3070 5600/12400f li