İntel HD Graphics 4600 Güncellik Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur19_19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba, "Aygıt Yöneticisi" kısmından kontrol ettiğimde; 16.08.2018 tarihli driver mevcut, güncelleştir dediğimde ise daha eski olan 10.11.2016 tarihli driver'ı yüklüyor, bunun sebebi nedir, güncelleştir dediğimde neden 2 yıl önceki sürümü yüklüyor ? 

Mevcut Driver: [size=small]https://i.hizliresim.com/Ba4EJV.jpg[/SIZE]
Güncellemeden Sonraki Yüklenen Driver: https://i.hizliresim.com/LlE2Ja.jpg[/SIZE]

Not: Görseldeki tarihlere ve sürüme dikkat edin neden eski sürümü yüklüyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bazı sürücüler kendi ana kaynak sitesinden değilde anakartın kayıtlı sürücü paketine bağlı ayrı bir kaynaktan iner. Muhtemelen Windows veya başka bir yazılım doğru ve güncel sürücüyü indirmiş ama anakart için sürücüyü indiriği yer olarak tanınan server başka ve güncellenmemiş sorun yok güncel hali ile kalsın. Bazı anakartlarda bu tarz sorunlar oluyor bende ki anakarttada bu tarz 2 güncel sürücünün eskinisi kumaya çalışıyor ben kendim güncel halini kurup bırakıyorum sorun kalmıyor.

KS

Onur19_19

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bazı sürücüler kendi ana kaynak sitesinden değilde anakartın kayıtlı sürücü paketine bağlı ayrı bir kaynaktan iner. Muhtemelen Windows veya başka bir yazılım doğru ve güncel sürücüyü indirmiş ama anakart için sürücüyü indiriği yer olarak tanınan server başka ve güncellenmemiş sorun yok güncel hali ile kalsın. Bazı anakartlarda bu tarz sorunlar oluyor bende ki anakarttada bu tarz 2 güncel sürücünün eskinisi kumaya çalışıyor ben kendim güncel halini kurup bırakıyorum sorun kalmıyor.

Teşekkürler hocam, konu kapanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri