ramleri oc yapmışsınız. bende aynı uoutube da vs bu tarz problem yaşıyordum ramler arızalı çıktı. ramleri eski haline getirip öyle deneyin
Yarın sıvı soğutma alıp deneyeceğim bu da çözüm olmazsa işlemciyi yollayacağım artıkOCCT ile CPU testi yapın diyeceğim ama soğutmada sorun yaşıyorsunuz işlemci çok ısınacaktır.
Sadece XMP açmıştınız değil mi bellekler için, manuel OC yok dimi?Yarın sıvı soğutma alıp deneyeceğim bu da çözüm olmazsa işlemciyi yollayacağım artık
Evet Bende görmüştüm ama eski işlemcide sıkıntı yaratmıyorduramleri oc yapmışsınız. bende aynı uoutube da vs bu tarz problem yaşıyordum ramler arızalı çıktı. ramleri eski haline getirip öyle deneyin
Sadece biostan ramler 3600 MHz olduğu için anakartta buna olanak sağladığı için 3600 MHz ye çektimSadece XMP açmıştınız değil mi bellekler için, manuel OC yok dimi?
Bu yapılması gereken bir şey OC sayılmıyor tamam.Sadece biostan ramler 3600 MHz olduğu için anakartta buna olanak sağladığı için 3600 MHz ye çektim
İşlemciyi iade etsem alırlar mı sizce daha 3 gün oldu ?Bu yapılması gereken bir şey OC sayılmıyor tamam.
Sorun %100 omu anlamadan vermek mantıklı mı bilemedim. Siz bence iyi bir soğutucuyla öncesinde deneyim işlemciyi önerdiğim yük testi yazılımında. Birde ondan önce memtest86 ile belleklerinizi test edin aradan çıksın. Yukarıdaki kullanıcı aklıma soktu acaba mı diye kalmasın aklımda.İşlemciyi iade etsem alırlar mı sizce daha 3 gün oldu ?
Aynen benimde kafam karıştıSorun %100 omu anlamadan vermek mantıklı mı bilemedim. Siz bence iyi bir soğutucuyla öncesinde deneyim işlemciyi önerdiğim yük testi yazılımında. Birde ondan önce memtest86 ile belleklerinizi test edin aradan çıksın. Yukarıdaki kullanıcı aklıma soktu acaba mı diye kalmasın aklımda.
ramleri oc yapmışsınız. bende aynı uoutube da vs bu tarz problem yaşıyordum ramler arızalı çıktı. ramleri eski haline getirip öyle deneyin
İlk RAM de bu kadar hata çıktı. 2 nci RAM in testi devam ediyor ramleri CPU nun frenkansına getirip tekrar mı deneyeyim yoksa ölmüş mü bunlar ?Sorun %100 omu anlamadan vermek mantıklı mı bilemedim. Siz bence iyi bir soğutucuyla öncesinde deneyim işlemciyi önerdiğim yük testi yazılımında. Birde ondan önce memtest86 ile belleklerinizi test edin aradan çıksın. Yukarıdaki kullanıcı aklıma soktu acaba mı diye kalmasın aklımda.
XMP ayarı kapalı deneyin. Eğer onda da benzer sonuçlar çıkarsa CPU veya RAM sıkıntılı.İlk RAM de bu kadar hata çıktı. 2 nci RAM in testi devam ediyor ramleri CPU nun frenkansına getirip tekrar mı deneyeyim yoksa ölmüş mü bunlar ?
Daha bitmedi ama RAM frekanslarını 3600 den auto(2666 MHz) ya alınca şu ana kadar hata vermedi. 3600 MHz deyken şu saate kadar 15 hata listelemiştiXMP ayarı kapalı deneyin. Eğer onda da benzer sonuçlar çıkarsa CPU veya RAM sıkıntılı.
Büyük ihtimalle bellek sıkıntılı. Ancak CPU hala soru işareti. Siz belleği garantiye verin zaten ömür boyu garantili.Daha bitmedi ama RAM frekanslarını 3600 den auto(2666 MHz) ya alınca şu ana kadar hata vermedi. 3600 MHz deyken şu saate kadar 15 hata listelemişti
Aynen sıkıntı RAM lerde gibi. Şimdi 1 saate yakın oyun oynadım sıcaklık 65 derecelerdeydi ve hiç hata falan vermedi. Video izlediğimde de hataya düşmüyor RAM frekansını düşürdüğümden beriBüyük ihtimalle bellek sıkıntılı. Ancak CPU hala soru işareti. Siz belleği garantiye verin zaten ömür boyu garantili.
Teşekkürler bu arada ilgin içinBüyük ihtimalle bellek sıkıntılı. Ancak CPU hala soru işareti. Siz belleği garantiye verin zaten ömür boyu garantili.
Ö.değil. Sorun tespit edildiğine göre başka bir sorunuz var mıydı?Teşekkürler bu arada ilgin için
Tek sorum kaldı. Yine de sıvı soğutma almalı mıyım sizce ?Ö.değil. Sorun tespit edildiğine göre başka bir sorunuz var mıydı?
Gerekli değil ama bütçeniz varsa almayın demem.Tek sorum kaldı. Yine de sıvı soğutma almalı mıyım sizce ?
Çok teşekkür ederimGerekli değil ama bütçeniz varsa almayın demem.