Ayrıca PSU da yeterli ama böyle sorular sistemi almadan önce sorulmalıdır.Bilgisayarı aldım bu arada
Vatandan aldım oradaki adam olmaz dediAyrıca PSU da yeterli ama böyle sorular sistemi almadan önce sorulmalıdır.
Tamamdır. Güle güle kullanın o zaman.Vatandan aldım oradaki adam olmaz dedi
Bide burada sorayım dedim
Sonradan 8 daha eklersen bir sorun olurmu12400F işlemcisiyle RTX 3070 Ti kartına kadar 1080p çözünürlükte kullanım sağlayabilirsiniz. QHD ve üzeri çözünürlüklerde daha yüksek kartlar alabilirsiniz sorun yok.
650W PSU bu sisteme ve RTX 3070 Ti kartına kadar yeterlidir.
Tek 16GB RAM performans düşüklüğü yaratır sadece bu sorun.
16 sart hocam gumuzde minimum 16 yapinBide ben Rami 8×2 değil 16g tek aldım
Aynı kapasitede ve birebir aynı özelliklerde ekleme yapmalısınız sıfır sorun için.Sonradab 8 daha eklersen bir sorun olurmu
Ayni anda 16 yapmak daha mantıklı. Daha önce ugur hocam aciklamisti bana da. Ayni marka olsa dahi üretim tarihleri farkli olunca içindeki kullanilan malzeme ve teknolojilerde değişiklik olabiliyor. Mümkünse seri bir şekilde ekleyinSonradan 8 daha eklersen bir sorun olurmu
TeşekkürlerAynı kapasitede ve birebir aynı özelliklerde ekleme yapmalısınız sıfır sorun için.
Seri ekleyemedim sadece 16gblık 1tane ram aldım 3-4 aya bir 16gb daha alıp hallederimAyni anda 16 yapmak daha mantıklı. Daha önce ugur hocam aciklamisti bana da. Ayni marka olsa dahi üretim tarihleri farkli olunca içindeki kullanilan malzeme ve teknolojilerde değişiklik olabiliyor. Mümkünse seri bir şekilde ekleyin
yok be yaRtx 2060 dual 12 GB ve i5 12400f
Darboğaz yaparmı anakart h610m
Bide 650w PSU yeterlimi