İntel işlemcili 12k öneri

Mertmente

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar intel işlemcili pc almak istiyorum Pubg ve Knight online oyniyacağım yeri gelicek 24 saat açık kalıcak pc Işıklandırma olmasını istemiyorum sistemde fan sesleri ne kadar düşük olursa okadar iyi benim için 12k kadar bütcem var önerisi olanlar yazarsa sevinirim
birde 28 ekim kdv, ötv indirimi var çok etkiler mi?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İndirim resmi kişiler tarafından kesin olarak açıklandı mı ? Bence firmalar buna göre zam yapıp indirimle şuan ki fiyata eşitleyebilirler pek etki etmez. Aşağıdaki sistem alınabilir.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Merhaba arkadaşlar intel işlemcili pc almak istiyorum Pubg ve Knight online oyniyacağım yeri gelicek 24 saat açık kalıcak pc Işıklandırma olmasını istemiyorum sistemde fan sesleri ne kadar düşük olursa okadar iyi benim için 12k kadar bütcem var önerisi olanlar yazarsa sevinirim
birde 28 ekim kdv, ötv indirimi var çok etkiler mi?
Bazı sistemlerde indirim görülebilir acele lazım değilse bekleyebilirsin. Bu ara sistemler iyi fiyatlara çıkıyor indirim ile daha iyi fiyatlar olabilir belki beklemek bir şey kaybettirmez. Bekle derim ben.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
İndirim resmi kişiler tarafından kesin olarak açıklandı mı ? Bence firmalar buna göre zam yapıp indirimle şuan ki fiyata eşitleyebilirler pek etki etmez. Aşağıdaki sistem alınabilir.

12k ya 1650mi almalı?

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Eğer 1 k daha çıkabilirsen mutlaka bunlardan birini al Vatanda vadesiz 12 taksit mevcut

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Özelleştirme ile 3050 seçili. Bir tek bende mi öyle gözüküyor ?
Pardon elim 3050ye tıklamış fiyatı 1650 ile 12k sandım baktım neden böyle diye anlık farkedemedim. Bu arada + olarak psu da fsp yapılmalı yoksa patlar o psu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri