- Tepki
- 0
Merhaba arkadaşlar ben sadece oyun oynamak için bir bilgisayar alıcam ve bir sitede hazır toplanmış bilgisayar buldum. Birçok facebook grubuna danışmama rağmen endişede kaldım. Buraya tüm özellikleri yazıyorum rica etsem sistemde bir eksik ya da hata var mı söyler misiniz? Ayrıca i3 7100 işlemci alacağım GTX1060 3GB OC'u doyurabilecek mi darboğaz yaşar mıyım?
Not:Aerocool kasada bulunan 500W PSU sertifikalı değil sanırım bu yüzden korkularım var. Eğer bildiğiniz fiyatı uygun olan kasa ve PSU varsa önerirseniz sevinirim.
Sistem Özellikleri:
Not:Aerocool kasada bulunan 500W PSU sertifikalı değil sanırım bu yüzden korkularım var. Eğer bildiğiniz fiyatı uygun olan kasa ve PSU varsa önerirseniz sevinirim.
Sistem Özellikleri:
- [font=Roboto, sans-serif]Intel Kaby Lake Core i3 7100 3.9GHz 3MB Cache LGA 1151 İşlemci[/font]
- [font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif]Asrock H110M-DGS R3.0 Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart (Kaby Lake BIOS Yüklü)[/font]https://www.teknobiyotik.com/catalo...51-matx-anakart-asrh110m-dgs-r3/category/272/[/font][/size]
- [font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif]Team DDR4 8GB 2133MHz Elite Plus Soğutuculu Ram Bellek[/font][/font][/size]
- [font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif]Galax GeForce GTX1060 OC 3GB 192Bit GDDR5 Ekran Kartı[/font][/font][/size][/font][/size]
- [font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif]Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB Cache Sata3 Masaüstü Disk[/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]
- [font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif][size=small][font=Roboto, sans-serif]Aerocool GT Advance Black Edition 500W, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, 2x12cm Fanlı, SSD Ready Mid-Tower Siyah Oyuncu Kasası[/font]https://www.teknobiyotik.com/catalo...y-mid-tower-siyah-oyuncu-kasasi/category/272/[/font][/size][/font][/size][/font][/size][/font][/size]