Aldığınız PC link var mı ?Zahmet edip cevap veren herkese teşekkür ederim. Konuyu daha fazla rahatsız etmeyeyim gaming gen den mesut çevik mc5 sistemini satın aldım. Bugün itibariyle. Şimdi şöyle bir sorum var bu 12. Nesil intel İşlemci alanlara Call Of Duty Modern warfare 2 oyunu hediye imiş bunu nasıl alıyoruz nereden temin ediyoruz saygılar
Gaming.gen mail atıp talep ediyorsunuz. Sonrasında intel promosyondan üyelik açıp kodu giriyorsunuz size battle.net üzerinden girmeniz için kod veriyor ya da hesabınızı bağlıyor.Zahmet edip cevap veren herkese teşekkür ederim. Konuyu daha fazla rahatsız etmeyeyim gaming gen den mesut çevik mc5 sistemini satın aldım. Bugün itibariyle. Şimdi şöyle bir sorum var bu 12. Nesil intel İşlemci alanlara Call Of Duty Modern warfare 2 oyunu hediye imiş bunu nasıl alıyoruz nereden temin ediyoruz saygılar
Evet link bu : https://www.gaming.gen.tr/urun/2035...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/Aldığınız PC link var mı ?
Hocam öyle bir kampanya mı var ve kampanya i312100ftede geçerlimi kampanya nerede yazıyorZahmet edip cevap veren herkese teşekkür ederim. Konuyu daha fazla rahatsız etmeyeyim gaming gen den mesut çevik mc5 sistemini satın aldım. Bugün itibariyle. Şimdi şöyle bir sorum var bu 12. Nesil intel İşlemci alanlara Call Of Duty Modern warfare 2 oyunu hediye imiş bunu nasıl alıyoruz nereden temin ediyoruz saygılar
12.ci nesil İşlemci alan herkes yararlanıyor diye biliyorum. Fakat aldığım tarihten 14 gün içerisinde kod almanız gerekiyor muş fatura tarihi itibari ileHocam öyle bir kampanya mı var ve kampanya i312100ftede geçerlimi kampanya nerede yazıyor