Çözüldü İntel tabanlı bir sistem toplamak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
Zahmet edip cevap veren herkese teşekkür ederim. Konuyu daha fazla rahatsız etmeyeyim gaming gen den mesut çevik mc5 sistemini satın aldım. Bugün itibariyle. Şimdi şöyle bir sorum var bu 12. Nesil intel İşlemci alanlara Call Of Duty Modern warfare 2 oyunu hediye imiş bunu nasıl alıyoruz nereden temin ediyoruz saygılar

bukalemn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Zahmet edip cevap veren herkese teşekkür ederim. Konuyu daha fazla rahatsız etmeyeyim gaming gen den mesut çevik mc5 sistemini satın aldım. Bugün itibariyle. Şimdi şöyle bir sorum var bu 12. Nesil intel İşlemci alanlara Call Of Duty Modern warfare 2 oyunu hediye imiş bunu nasıl alıyoruz nereden temin ediyoruz saygılar
Aldığınız PC link var mı ?

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Gaming.gen mail atıp talep ediyorsunuz. Sonrasında intel promosyondan üyelik açıp kodu giriyorsunuz size battle.net üzerinden girmeniz için kod veriyor ya da hesabınızı bağlıyor.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Hocam öyle bir kampanya mı var ve kampanya i312100ftede geçerlimi kampanya nerede yazıyor

KS

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
Hocam öyle bir kampanya mı var ve kampanya i312100ftede geçerlimi kampanya nerede yazıyor
12.ci nesil İşlemci alan herkes yararlanıyor diye biliyorum. Fakat aldığım tarihten 14 gün içerisinde kod almanız gerekiyor muş fatura tarihi itibari ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri