- Tepki
- 32
Apu toplarsa 20 masa koyar Ekipmanlara önem verir bence Gta 5 felan oynatır APu sistem ben daha önceden apu toplamıştım çok memnun kalmıştım.Apu bile yeter aslında![]()
Apu toplarsa 20 masa koyar Ekipmanlara önem verir bence Gta 5 felan oynatır APu sistem ben daha önceden apu toplamıştım çok memnun kalmıştım.Apu bile yeter aslında![]()
Abartılı olur o :dApu bile yeter aslında![]()
Yoooğ mis gibiii olurAbartılı olur o :d
Yok yok adam fortnite oynamak istese ne olucakYoooğ mis gibiii olur
Monitör olarak ya yeni marka monitörler alman iyi olur ya da outlet (1-2ölu pikseli olan) geçen gigabyte g24f2 monitörunu outlet olarak 50 adet satın alan internet kafe vardı baya mantıklı internet kafeler içinArkadaşlar merhaba internet kafe açmayı düşünüyorum fakat toptan vs monitördür sistem dizilimidir nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi nerelerden alınır bu tür şeyler vs
doğru bence para birktir min 20 aç10 masada zaten kim ne kadar gelicek bütçe kısıtlı
saat 4 olmaz 800e sistem yok tek masa olmazAbiler konudan bağımsız olarak soruyorum tek bilgisayarlı internet kafe olur mu saati 4TLden bende 800tl var biraz daha biriktirip bir tane toplayıp al sat yapmayı ve ya uygun yer bulursam işletmeyi düşünüyorum
800 e toplayacam demedim 800 var biraz daha biriktirip topliyacam dedimdoğru bence para birktir min 20 aç
saat 4 olmaz 800e sistem yok tek masa olmaz
800 tl mi?800 e toplayacam demedim 800 var biraz daha biriktirip topliyacam dedim
Abi bizim alt kat depo gibi yer var teras kat var oralardan birine yer ayarlasam 800 tl üstüne biraz daha katıp saati 4tl den kafe açabilir miyim800 tl mi?
üstüne min 8k daha koymalısın800 e toplayacam demedim 800 var biraz daha biriktirip topliyacam dedim
Hocam öyle şey mi olurAbi bizim alt kat depo gibi yer var teras kat var oralardan birine yer ayarlasam 800 tl üstüne biraz daha katıp saati 4tl den kafe açabilir miyim
Yok...Hocam öyle şey mi olurayrıca sizin vergi levhanız var mı? Düzgün bir internetiniz var mı? Yazılım var mı?
facebook gruplarında ölü fiyata bulabilirsin pcleriArkadaşlar merhaba internet kafe açmayı düşünüyorum fakat toptan vs monitördür sistem dizilimidir nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi nerelerden alınır bu tür şeyler vs
Reis daha yeni bir İnt kafeye gittim g203 mouse koymuşlar. Sinirlendim mouseyi fırlattım çıktım. Benim gibi birçok müşteriyi kötü ekipmandan dolayı kaybediyorlar. Memleketimde kalıplaşmış bir internet kafe var, ekranlar 280hz, Razer Deathadder v2, ornata v2, g432 var. Ve saatini 10tl civarına veriyorlar. Ama o biraz önce gittiğim İnt kafe toplasan 1kyı bulmaz rampage 144hz var herhalde 20tl civarı alıyorlar.Bilmemben cafe inn veya vip miydi neydi oraya gidiyorum :d
Cidden fırlattın mı :|Reis daha yeni bir İnt kafeye gittim g203 mouse koymuşlar. Sinirlendim mouseyi fırlattım çıktım. Benim gibi birçok müşteriyi kötü ekipmandan dolayı kaybediyorlar. Memleketimde kalıplaşmış bir internet kafe var, ekranlar 280hz, Razer Deathadder v2, ornata v2, g432 var. Ve saatini 10tl civarına veriyorlar. Ama o biraz önce gittiğim İnt kafe toplasan 1kyı bulmaz rampage 144hz var herhalde 20tl civarı alıyorlar.
Yok yere atmadım Lfpalfpa masada vurdum.Cidden fırlattın mı :|
Yok yere atmadım Lfpalfpa masada vurdum.
kral g203 gayet kaliteli benceReis daha yeni bir İnt kafeye gittim g203 mouse koymuşlar. Sinirlendim mouseyi fırlattım çıktım.
bizfe 165hz 20₺Reis daha yeni bir İnt kafeye gittim g203 mouse koymuşlar. Sinirlendim mouseyi fırlattım çıktım. Benim gibi birçok müşteriyi kötü ekipmandan dolayı kaybediyorlar. Memleketimde kalıplaşmış bir internet kafe var, ekranlar 280hz, Razer Deathadder v2, ornata v2, g432 var. Ve saatini 10tl civarına veriyorlar. Ama o biraz önce gittiğim İnt kafe toplasan 1kyı bulmaz rampage 144hz var herhalde 20tl civarı alıyorlar.