İnternet Kafe

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Arkadaşlar merhaba internet kafe açmayı düşünüyorum fakat toptan vs monitördür sistem dizilimidir nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi nerelerden alınır bu tür şeyler vs
Monitör olarak ya yeni marka monitörler alman iyi olur ya da outlet (1-2ölu pikseli olan) geçen gigabyte g24f2 monitörunu outlet olarak 50 adet satın alan internet kafe vardı baya mantıklı internet kafeler için

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
189
Abiler konudan bağımsız olarak soruyorum tek bilgisayarlı internet kafe olur mu saati 4TLden bende 800tl var biraz daha biriktirip bir tane toplayıp al sat yapmayı ve ya uygun yer bulursam işletmeyi düşünüyorum

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
Son düzenleme:

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Abi bizim alt kat depo gibi yer var teras kat var oralardan birine yer ayarlasam 800 tl üstüne biraz daha katıp saati 4tl den kafe açabilir miyim
Hocam öyle şey mi olur :D ayrıca sizin vergi levhanız var mı? Düzgün bir internetiniz var mı? Yazılım var mı?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Bilmem :D ben cafe inn veya vip miydi neydi oraya gidiyorum :d
Reis daha yeni bir İnt kafeye gittim g203 mouse koymuşlar. Sinirlendim mouseyi fırlattım çıktım. Benim gibi birçok müşteriyi kötü ekipmandan dolayı kaybediyorlar. Memleketimde kalıplaşmış bir internet kafe var, ekranlar 280hz, Razer Deathadder v2, ornata v2, g432 var. Ve saatini 10tl civarına veriyorlar. Ama o biraz önce gittiğim İnt kafe toplasan 1kyı bulmaz rampage 144hz var herhalde 20tl civarı alıyorlar.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Reis daha yeni bir İnt kafeye gittim g203 mouse koymuşlar. Sinirlendim mouseyi fırlattım çıktım. Benim gibi birçok müşteriyi kötü ekipmandan dolayı kaybediyorlar. Memleketimde kalıplaşmış bir internet kafe var, ekranlar 280hz, Razer Deathadder v2, ornata v2, g432 var. Ve saatini 10tl civarına veriyorlar. Ama o biraz önce gittiğim İnt kafe toplasan 1kyı bulmaz rampage 144hz var herhalde 20tl civarı alıyorlar.
Cidden fırlattın mı :|

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
bizfe 165hz 20₺ :) şehirde 1 tane var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri