Kablonet e bakmanı öneririmYeni taşındığım evime yeni internet bağlatıcam turknetten altyapıya baktığımda vdsl bölgesinde çıkıyor. İnternet önerisi olan var mı?
Adreste türk telekomun 63 mbps altyapısı var
millenicom da baya şikayet var gibi, aktif olarak netspeed 200mps kullanıyorum hız testinde 210mps civarı sonuçlar veriyor, müşteri hizmetlerinden de memnunumMillenicom uygun gibi. TT altyapısı üzerinden hizmet veriyor.
Maalesef o da tt altyapısı kullanıyormuşmillenicom da baya şikayet var gibi, aktif olarak netspeed 200mps kullanıyorum hız testinde 210mps civarı sonuçlar veriyor, müşteri hizmetlerinden de memnunum
Kendi altyapısı mı var?Kablonet e bakmanı öneririm
Maalesef o da tt altyapısı kullanıyormuş
Kendi altyapısı mı var?
Şu an için bölgenizde fiber altyapı büyük ihtimalle yokMaalesef o da tt altyapısı kullanıyormuş
Kendi altyapısı mı var?
Kablonet için net üzerinden altyapı sorgulama yaptığımda 100 mbps çıkıyor telden arayıp sorgulattığımda 200 mbps olduğunu söylüyorlar onun dışında çoğu türk telekom kullanıyor en fazla 63 mbps veriyor turknet de 63 mbpsŞu an için bölgenizde fiber altyapı büyük ihtimalle yok
2 gündür yeni kampanyası var turknetin
ilk 3 ay 399 tl
referans ile üye olursanız 4. ay da hediye
tekrar altyapı sorgulayın güncel fiyatı göreceksiniz
4. ayın sonunda
gerek türknetin güncel fiyatı
gerek fiyat sabitleme imkanınız varsa o alternatifi
gerekse başka firmaların fiyatları üzerinden değerlendirme yapıp tekrar karar verebilirsiniz
![]()
İnternet Altyapı Sorgulama – Fiber Altyapı – Turknet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya hemen göz at! Adresin ile hızlı ve kolayca altyapını sorgula!www.turk.net
Kablonetin modemi ile ilgili çok fazla şikayet okudum siz de sorun yaşıyor musunuz?Kablonet e bakmanı öneririm
kendi modemim var benimKablonetin modemi ile ilgili çok fazla şikayet okudum siz de sorun yaşıyor musunuz?
Kendi modeminiz mi var?
Marka model söyler misiniz bulabilirsem alayım çünkü kablonet 200 mbps veriyor fiyatı da iyi ama modemden yana şikayeti çokkendi modemim var benim
Marka model söyler misiniz bulabilirsem alayım çünkü kablonet 200 mbps veriyor fiyatı da iyi ama modemden yana şikayeti çok
Wifi 6 önerebileceğiniz var mı turknet bağlattım modem için 1700 istediler fiber yakın zamanda gelebilir diyip fiber destekleyen modem önerdiler 2500 tl diyorlar çok pahalı geldi dışardan alayım dedim ama pek de anlamıyorum şu an 66 mbps var bulunduğum yerde vdsl kullanıcam ama olası bir fiber durumunda modemim hazır olsun istiyorum bu attığınız da uyar mı bilmiyorum fikriniz nedir
Hangi firma olursa olsun en önemlisi apartmanında bulunan hat ve komşularının memnuniyetidir. Örn ben superonline kullanıyorum bizim binada alt yapısı bu ve sorun yaşamıyoruz çünkü herkes bunu kullanıyor sorun olmasın diye hemen çözülüyor fakat arkadaşımda başka apartmanda onların alt yapı farklı bir firma ve sürekli bu konuda sorun yaşıyor. Oda kendi alt yapıları olan çoğunlugun kullandıgı için geçiş yapıcak. vs.. Apartmandan bir kaç kişi ile görüşüp internet sağlayıcılarını vs.. öğrenip o şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim.Yeni taşındığım evime yeni internet bağlatıcam turknetten altyapıya baktığımda vdsl bölgesinde çıkıyor. İnternet önerisi olan var mı?
Adreste türk telekomun 63 mbps altyapısı var
Kablonet ve türk telekom kullanıyor çoğu kişi. Yeni taşındım tamamını bilmiyorum. Kablonetin modemi ile ilgili forumlarda ve şikayetvarda olumsuz yorumlar gördüm şu anda burada turknet fiber yok o yüzden ilk üç ay faturaya %50 indirim yapıyor turknet. Ayrıca arkadaşım turknetli olduğundan onun daveti ile turknetli olunca da bir ay ücretsiz kullanma hakkım oldu nasıl olsa taahhüt yok diye turkneti seçtim 4 ay böyle devam etsin hızdan memnun kalmazsam kopmalar yaşarsam kabloneti düşünüyorum. Teşekkür ederim sizin de fikriniz için. Çoğunluğun kullanıp memnun kaldığını tercih etmek mantıklıHangi firma olursa olsun en önemlisi apartmanında bulunan hat ve komşularının memnuniyetidir. Örn ben superonline kullanıyorum bizim binada alt yapısı bu ve sorun yaşamıyoruz çünkü herkes bunu kullanıyor sorun olmasın diye hemen çözülüyor fakat arkadaşımda başka apartmanda onların alt yapı farklı bir firma ve sürekli bu konuda sorun yaşıyor. Oda kendi alt yapıları olan çoğunlugun kullandıgı için geçiş yapıcak. vs.. Apartmandan bir kaç kişi ile görüşüp internet sağlayıcılarını vs.. öğrenip o şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim.
Kablonet burada docsis kullanıyormuş bu modem uyumlu değil galiba dimi
Bilgim yok o kadar malesef bende bu kurulu suanKablonet burada docsis kullanıyormuş bu modem uyumlu değil galiba dimi
kablonet altyapıda docsis ve gpon kullanıyormuş benim adresimde docsis kullanılıyor ve docsis uyumlu modem satışı bulamadım mecburen kablonetin kiraladığı modemi alıp sorun yaşamamak adına dağıtıcı alıcam muhtemelen sizinki g-ponBilgim yok o kadar malesef bende bu kurulu suan