Öneri İnternet Önerisi

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Yeni taşındığım evime yeni internet bağlatıcam turknetten altyapıya baktığımda vdsl bölgesinde çıkıyor. İnternet önerisi olan var mı?
Adreste türk telekomun 63 mbps altyapısı var

Ekli dosyalar

• IMG_5031.jpeg
    IMG_5031.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 30
KS

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
Maalesef o da tt altyapısı kullanıyormuş

Kendi altyapısı mı var?
Şu an için bölgenizde fiber altyapı büyük ihtimalle yok

2 gündür yeni kampanyası var turknetin

ilk 3 ay 399 tl
referans ile üye olursanız 4. ay da hediye

tekrar altyapı sorgulayın güncel fiyatı göreceksiniz

4. ayın sonunda

gerek türknetin güncel fiyatı
gerek fiyat sabitleme imkanınız varsa o alternatifi
gerekse başka firmaların fiyatları üzerinden değerlendirme yapıp tekrar karar verebilirsiniz

KS

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Şu an için bölgenizde fiber altyapı büyük ihtimalle yok

2 gündür yeni kampanyası var turknetin

ilk 3 ay 399 tl
referans ile üye olursanız 4. ay da hediye

tekrar altyapı sorgulayın güncel fiyatı göreceksiniz

4. ayın sonunda

gerek türknetin güncel fiyatı
gerek fiyat sabitleme imkanınız varsa o alternatifi
gerekse başka firmaların fiyatları üzerinden değerlendirme yapıp tekrar karar verebilirsiniz

Kablonet için net üzerinden altyapı sorgulama yaptığımda 100 mbps çıkıyor telden arayıp sorgulattığımda 200 mbps olduğunu söylüyorlar onun dışında çoğu türk telekom kullanıyor en fazla 63 mbps veriyor turknet de 63 mbps
Ama sanırım kablonetin modem sıkıntısı varmış

KS

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Wifi 6 önerebileceğiniz var mı turknet bağlattım modem için 1700 istediler fiber yakın zamanda gelebilir diyip fiber destekleyen modem önerdiler 2500 tl diyorlar çok pahalı geldi dışardan alayım dedim ama pek de anlamıyorum şu an 66 mbps var bulunduğum yerde vdsl kullanıcam ama olası bir fiber durumunda modemim hazır olsun istiyorum bu attığınız da uyar mı bilmiyorum fikriniz nedir

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Yeni taşındığım evime yeni internet bağlatıcam turknetten altyapıya baktığımda vdsl bölgesinde çıkıyor. İnternet önerisi olan var mı?
Adreste türk telekomun 63 mbps altyapısı var
Hangi firma olursa olsun en önemlisi apartmanında bulunan hat ve komşularının memnuniyetidir. Örn ben superonline kullanıyorum bizim binada alt yapısı bu ve sorun yaşamıyoruz çünkü herkes bunu kullanıyor sorun olmasın diye hemen çözülüyor fakat arkadaşımda başka apartmanda onların alt yapı farklı bir firma ve sürekli bu konuda sorun yaşıyor. Oda kendi alt yapıları olan çoğunlugun kullandıgı için geçiş yapıcak. vs.. Apartmandan bir kaç kişi ile görüşüp internet sağlayıcılarını vs.. öğrenip o şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim.

KS

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Hangi firma olursa olsun en önemlisi apartmanında bulunan hat ve komşularının memnuniyetidir. Örn ben superonline kullanıyorum bizim binada alt yapısı bu ve sorun yaşamıyoruz çünkü herkes bunu kullanıyor sorun olmasın diye hemen çözülüyor fakat arkadaşımda başka apartmanda onların alt yapı farklı bir firma ve sürekli bu konuda sorun yaşıyor. Oda kendi alt yapıları olan çoğunlugun kullandıgı için geçiş yapıcak. vs.. Apartmandan bir kaç kişi ile görüşüp internet sağlayıcılarını vs.. öğrenip o şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim.
Kablonet ve türk telekom kullanıyor çoğu kişi. Yeni taşındım tamamını bilmiyorum. Kablonetin modemi ile ilgili forumlarda ve şikayetvarda olumsuz yorumlar gördüm şu anda burada turknet fiber yok o yüzden ilk üç ay faturaya %50 indirim yapıyor turknet. Ayrıca arkadaşım turknetli olduğundan onun daveti ile turknetli olunca da bir ay ücretsiz kullanma hakkım oldu nasıl olsa taahhüt yok diye turkneti seçtim 4 ay böyle devam etsin hızdan memnun kalmazsam kopmalar yaşarsam kabloneti düşünüyorum. Teşekkür ederim sizin de fikriniz için. Çoğunluğun kullanıp memnun kaldığını tercih etmek mantıklı

KS

ipekşakar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
27
Bilgim yok o kadar malesef bende bu kurulu suan
kablonet altyapıda docsis ve gpon kullanıyormuş benim adresimde docsis kullanılıyor ve docsis uyumlu modem satışı bulamadım mecburen kablonetin kiraladığı modemi alıp sorun yaşamamak adına dağıtıcı alıcam muhtemelen sizinki g-pon

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri