İnternet Sağlayıcısı Önerisi

PunkiesT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Uydunet kullanıyorum 100 mb hızında akşam 19:00 dan 00:00 a kadar 25 mb düşüyor hızım ve uydunet kanalları ve 11 sinema kanalı ve süresi dolmak üzere. Fiyat olarak 76 tl idi şimdi yeni baştan tazelemek için aynı koşullar içinde 12 ay 95 tl ve sonraki 12 ay 105 tl diyerek aşırı bir zam yaptılar bu kadar para zammı nedir anlayamıyorum. İnternet sağlayıcılarına baktığımda turkcell superonline filan gözüküyor en iyi olarak . Varsa önerebileceğiniz internet sağlayıcısı ve kampanyası bakmak isterim uzun zamandır uydunet kullanıyorum eğer daha iyisi varsa hız ve teknik olarak geçebilirim.???

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Türknet 'i bir kontrol edin edin. Şanslı bir kesimdeyseniz oldukça yüksek hızları makul fiyata alabilirsiniz.

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Türknet 'i bir kontrol edin edin. Şanslı bir kesimdeyseniz oldukça yüksek hızları makul fiyata alabilirsiniz.

abi uydunet 100 mbs 5 upload 79 tl şuanki piyasa göre fiyat olarak nasıl ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
jeepdry' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Fiyat yükselmiş, konu sahibinin yazdığını okursanız şuan ki fiyatı 1 yıl için 95 TL ve sonraki 2. yıl için 105 TL olarak güncellenmiş. Ayrıca sanırım paketlere göre hız değişimleri oluyor firmada ki yine kullanıcının yazdığına göre saat 19:00 ile 00:00 arası hız 25 mbps seviyesine düşürülüyormuş. Yani bu kapsamda bakarsak firma fiyat ve hizmet politikası piyasaya göre oldukça kötü sayılır.

KS

PunkiesT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
jeepdry' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Aynen söylediğim gibi günde 4 kere arıyorlar paket yenilemek için 95 sonraki 12 ay 105 olacak diyorlar . lol de yeniden bağlan sıkıntısı yaşıyorum oynadığım oyun onuda çözemediler yani bir bakıma değiştirme isteme nedenim odur.

Dün baktım onada 100 mb 100 tl yani uydu net kullanmak daha mantıklı gibi geliyorda diğer internet sağlayıcıları nasıl sence bu kadar sağlayıcı ne ara çıktı onuda bilmiyorum teknik servis filan birde modem ücret kurulum fiyatlarıda alıyorlarmış sanırım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Türknet firmasının kendi altyapısındaysanız yine 100 TL fiyata daha yüksek hızları alabilirsiniz. Yani firmada tek fiyat var her hıza aynı fiyatı ödüyorsunuz. O yüzden alabildiğiniz hızı firmadan bir teyit edin derim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri